11 mest hjemsøkte steder i Chennai (2023)

Når dagene raser og mørket begynner å råde, blir netter i gatene, veiene, gatene og falleferdige husene i Chennai kalde, grå og hjemsøkte.Det er i disse nettene – midt i all den fredelige eksistensen av historier, templer og strender – at Chennai går til en annen høyde av normal – paranormal.De eksklusive tilholdsstedene i Chennai er mye mer intense, mørkere, dystrere og skumlere enn noen annen by i landet. Og derfor anbefaler vi deg å unngå å besøkemest hjemsøkte steder i Chennai– de 11 beste tilholdsstedene du må beskytte deg mot. Gjenopplev skrekkhistoriene fra barndommen som du har hørt fra besteforeldre og eldste, og opplev den mest spennende tiden i livet ditt.

De 11 mest hjemsøkte stedene i Chennai

Vi våger deg til å ta en tur til disse unektelig skumle stedene i Chennai hvor flere paranormale hendelser faktisk har blitt rapportert over tid. Alle disse stedene har spennende historier bak seg, og du vil garantert få gåsehud etter å ha hørt dem.

De Monte Colony Brudd bro Besant Avenue Road F2 bygning Wipro Technologies CDC5 Karikattuppam 2-felts østkystvei Anna Flyover Teosofisk samfunn Madras Christian College Blå Korsvei

1. De Monte Colony

11 mest hjemsøkte steder i Chennai (1)

Bildekilde
Så dette handler om en hel koloni etablert av en portugisisk forretningsmann De Monte hvis du leter etterspøkelsessteder i Chennai.Han levde et ulykkelig liv med sin psykisk syke kone. Sønnen hans døde også under ukjente omstendigheter. Hele kolonien har ikke et eneste lys og er definitivt den skumleste blantskumle hus i Chennai.

Uhyggelig hendelse: Kolonien besøkes ofte av Mr De Monte. Folk har sett ham gå under månen, åpne låsene, lukke dørene og hvile rundt på gyngestolen sin.
Virkelig opplevelse: Gatene aksepterer ikke inntrengere. Selv kjæledyrhundene som ved et uhell kom inn, forsvant på mystisk vis. Lokalbefolkningen utnevnte en vakt, men han kunne ikke overleve. Folk har også sett åpning og lukking av låser uten at noen har vært tilstede.

53 turiststeder i nærheten av Chennai: Grunner til å se frem til helgene dine i Chennai

2. Brudd bro

11 mest hjemsøkte steder i Chennai (2)

Bildekilde
Anses for å være blanttopp hjemsøkte steder i Chennai,denne broen ble opprinnelig bygget for å koble fiskere til havet. Den tålte ikke bølgene, brøt sammen og har ligget i ruiner siden den gang. Et yndet skytested i dagslys, det blir en morgenturpark for innbyggerne i den paranormale verden.

Uhyggelig hendelse: Fiskerne hevder at de har hørt kvinner skrike om natten – kvinner som skal ha blitt voldtatt og myrdet her for noen år siden.
Virkelig opplevelse: Døde kropper uten I-kort har blitt gjenfunnet ved en rekke anledninger.

3. Besant Avenue Road

11 mest hjemsøkte steder i Chennai (3)

Bildekilde
Bare en dårlig opplyst gate, som huser et dyrevær, skole og et tempel – Besant Avenue Road er et nytt nivå av skummelt hvis du leter etter skrekksteder i Chennai. Det ser normalt ut til solen er oppe og blir åpenbart paranormalt når månen tar opp himmelen.

Uhyggelig hendelse: Dette angripende spøkelset ser ut til å være litt voldelig, ettersom hendelsene hans inkluderer å slå de reisende og folk som går forbi. Han kaster til og med folk av veien og ler så høyt. Dette skumle fenomenet har landet denne plassen på listen overtopp hjemsøkte steder i Chennaibåde for lokalbefolkningen og reisende.
Virkelig opplevelse: Mange har sendt inn klager til den lokale politistasjonen om å ha blitt slått hardt nok til å besvime. Noen få klager inkluderer at barn blir kastet av kjøretøyet på veien. Det har vært flere skadde, og dermed anses veien som skummel og hjemsøkt.

18 romantiske steder i Chennai for en quixotisk dag med kjærligheten din

4. F2 Bygning

11 mest hjemsøkte steder i Chennai (4)

Bildekilde

Dette er blant de flestehjemsøkte hus i Chennai. Så dette huset i Valmiki Nagar på Ambedkar Road ligger bare 15 km fra Chennai flyplass. Den eies av faren til en kvinne som begikk selvmord i selve huset. Boligen har vært hjemsøkt i 10 år siden hennes død.

Uhyggelig hendelse: Spøkelset til datteren har bodd i huset år etter hennes død. Hun åpner huset for de besøkende etter midnatt og tilbyr all gjestfriheten en gjest skal få.
Erfaring fra det virkelige livet: Til og med Google markerer dette huset som hjemsøkt på kartet. Folk har faktisk, mange ganger, hørt en jente hulke fra vinduene i huset. Når de går forbi stopper mobilsignalene og skjermen begynner å flimre. Jenta har ofte blitt sett når hun lukker døren i mørket tidlig på morgenen.

5. Wipro Technologies CDC5

11 mest hjemsøkte steder i Chennai (5)

Bildekilde

Landet som Wipro ligger på var tidligere en kirkegård på 80-tallet. Slutt på diskusjonen nå. Zoom inn på bildet og se under gatelykten.

Uhyggelig hendelse: En menneskelig skikkelse har blitt sett gå i gatene rundt Wipro-bygningen i Sholinganallur. Vaktene har vært vitne til flere åpenbaringer om natten.
Erfaring fra det virkelige livet: Sikkerhetsvakter ved Wipro-kontoret har møtt flere åpenbaringer, har fått feber etter møtene og har kastet bragder i 3-4 dager sammenhengende. Dette er også et bilde delt av en pendler som tilfeldigvis krysset veien på en av disse nettene.

16 eventyrsporter i Chennai som du bør prøve å sparke inn adrenalinet

6. Karikattukupam

11 mest hjemsøkte steder i Chennai (6)

Bildekilde

En avskumleste stedene i Chennai, har denne lokaliteten vært en av de hardest rammede tsunami-sonene i 2004. Flere dødsfall forårsaket en økning av et like stort antall misfornøyde triste sjeler i nærheten. Området er stort sett øde med bare et tempel og noen få husstander å kalle det bebodd av disse utilfredse sjelene, noe som gjør det til et av de mesthjemsøkte steder i Chennai.

Uhyggelig hendelse: Det har vært populært at disse spøkelsene er blodsultne og hjemsøker det eneste tempelet i området.
Erfaring fra det virkelige livet: Folk som besøker templet tidlig om morgenen har sett bloddråper på gulvet i templet. Oppkuttede kroppsdeler er også funnet i nærheten av templet, og ingen forbrytelse kunne spores for å begrunne deres tilstedeværelse.

7. 2-felts østkystvei

11 mest hjemsøkte steder i Chennai (7)

Bildekilde
Dette er så filmaktig. Denne smørglatte veien er en rytters glede om dagen. Kommer månens timer og denne tofeltsveien, som forbinder Chennai og Puducherry, blir til et av de mest hjemsøkte stedene i Chennai. Sjåfører har omkommet, passasjerer og flypassasjerer har fått dødelige skader og hva ikke.

Uhyggelig hendelse: Det er flere versjoner av spøkelset på denne veien - en pjokk, en katt, en jente og mange flere. Alle disse fremstår som åpenbaringer på veien som får sjåførene til å miste kontrollen over kjøretøyene sine.
Erfaring fra det virkelige livet: Hør denne bilføreren ut-«Jeg hadde ikke gjort noe galt for å irritere spøkelset på veien. Jeg kjørte bilen i 90 km/t, noe som er normalt på denne veien. Jeg så plutselig en pjokk som krabbet midt på veien. Jeg holdt på å presse pausene og gjett hva? Babyen kom på frontruten min og snudde seg mot meg med røde knurrende øyne. Jeg mistet hjulene og krasjet kollisjonsvernet.»

20 mest romantiske restauranter i Chennai som er perfekte for din neste date

8. Anna Flyover

11 mest hjemsøkte steder i Chennai (8)

Bildekilde
Dette er bare en halvklar, tom bygning som vender mot Anna Flyover. Bygningen har dessverre vært selvmordsstedet for mange triste sjeler. Et av de skumleste stedene i Chennai, dette vil garantert hjemsøke deg i flere dager.

Uhyggelig hendelse: Folk som går forbi har ofte fortalt om merkelige ekkolyder av latter og gråt. Nettene er opprivende eksempler på trist mørke og frysninger.
Erfaring fra det virkelige livet: En varm sommernatt ved denne bygningen sender vinterfrysninger på under null grader. Folk har fått forkjølelse og feber etter å ha krysset den beryktede Anna flyover-bygningen i løpet av natten.

9. Teosofisk forening

11 mest hjemsøkte steder i Chennai (9)

Bildekilde

Så, hver opplevelse her dreier seg om et enormt Banyan-tre. Et skogreservat nær Adyar-elven i Valmiki Nagar, Theosophical Society er godt besøkt om dagen. Etter klokken 19.00 starter alt dramaet rundt treet.

Uhyggelig hendelse: Høye skrik etter solnedgang, og utydelige navn som blir ropt opp fra treet er blant de vanligste hendelsene på det hjemsøkte stedet til Theosophical Society.
Erfaring fra det virkelige livet: Hør ham ut –«Vi satt under treet og tok bilder. Det var ikke noe rart før klokken var 19 om natten og vakten begynte å jage oss ut. Vi klarte å tigge for en liten stund, og vi så bildene vi knipset sittende i et herskapshus, nær der Vivekananda ble antatt å ha oppholdt seg. Vi hørte et virkelig skummelt skrik fra grenene på treet og kunne ikke tolerere det; til og med fuglene begynte å fly i alle tilfeldige retninger. Skriket varte i omtrent 30 sekunder, og det var ingen rundt stedet bortsett fra vennen min og meg selv. Jeg kjente frykten i underlivet og holdt på å gråte. Vi bare løp, uten å se oss tilbake, til hovedsirkelen hvor vi fortalte vaktmannen. Han sa at det må ha vært en fugl. Vær så snill, vi vet hvordan fugler kvitrer. Mange skumle hendelser er rapportert etter solnedgang.»

20 hjemsøkte steder i Mumbai og de sanne historiene som er i luften

10. Madras Christian College

11 mest hjemsøkte steder i Chennai (10)

Bildekilde

Denne handler faktisk om nektelsens katarsis. Så dette påståtte spøkelset som går i korridorene til Herber's Hall ved Madras Christian College ble avvist av sin kjærlighet og begikk selvmord.

Uhyggelig hendelse: Fyren besøker hallen om natten og noen ganger om morgenen. Han gråter, ler og snakker med vennene sine. Folk har hørt fotsporene hans ofte.
Erfaring fra det virkelige livet: Gutten ser ut til å være en frekk gutt. Han leker ikke bare i korridoren, men lar også kranene gå, kaster redskapene og knuser vinduer.

I følge de nylige rapportene antas noen flere steder å bli besøkt av sivile i underlandet. Som forleden mistet noen cricketspillende barn ballen inne i dette huset i Uthandi, VGP layout 2 på ECR og lette etter den. Barna har klaget over hallusinasjoner etter det. I en av de andre hendelsene i det virkelige liv gikk et nysgjerrig par inn i dette huset i Ekkaduthangal, bare for å komme tilbake med blåmerker og hallusinasjoner sammen med forkjølelse og feber. Huset skal ha vært hjemsøkt i 10 år.

11. Blå Korsvei

11 mest hjemsøkte steder i Chennai (11)

Det kalles ofte selvmordspunktet i Chennai ettersom en rekke selvmordstilfeller har blitt rapportert i denne banen, noe som gjør det til et av de mest hjemsøkte stedene i byen.

Uhyggelige hendelser: Det er et av de mest aktive stedene i Chennai for paranormale aktiviteter, det har vært stemmer fra buskene, og du kan bli møtt med ånder hvis du noen gang går nedover denne veien.
Erfaringer fra det virkelige livet: Ifølge rapportene sies det å være selvmordsstedet i Chennai med skumle hendelser. Mange tilfeller er rapportert og det kalles selvmordsveien. Hvis du tilfeldigvis går denne veien, kan du bli møtt med åndene til mennesker som begikk selvmord her.

10 hjemsøkte steder i Bangalore å besøke for en spennende ferie!

Vel, for spøkelsesjegere slutter ikke listen her. Vi har fortsatt å jage dem og vil fortsette å gjøre det. Hvis du har noen å legge til i listen over de mest hjemsøkte stedene i Chennai, del i kommentarfeltet nedenfor. Inntil da, bareta en tur til Chennaiog utforsk disse skumle rikene selv.

For våre redaksjonelle atferdskoder og ansvarsfraskrivelse for opphavsrett, vennligst klikkher.

Stiller ofte spørsmål om de mest hjemsøkte stedene i Chennai

Er det trygt å besøke hjemsøkte steder i Chennai om natten?

Det anbefales at turister ikke må besøke noen av de hjemsøkte stedene i Chennai om natten av sikkerhetsmessige årsaker.

Hvilke er noen av de hjemsøkte stedene i Chennai?

De Monte Colony, Besant Avenue Road, F2 Building, Valmiki Nagar, Broken bridge i Besant Nagar, Anna flyover er noen av de populære hjemsøkte stedene i Chennai.

Er det noen av de virkelige opplevelsene som er uvanlige?

I De Monte Colony antas det at inntrengere ikke besøker gaten og til og med kjæledyr som hunder forsvant på mystisk vis.

Når er den beste tiden å besøke Chennai?

Den beste sesongen å besøke Tamil Nadu er vintersesongen, mellom november og februar. Som den sørligste staten i India, opplever Tamil Nadu tropisk klima hele året. Staten har tre forskjellige værmønstre i løpet av et år: vinter, sommer og monsun.

Hvilke er de beste stedene å besøke i Chennai?

Noen av de beste stedene du kan besøke i Chennai inkluderer San Thome Church, Marina Beach, Sri Parthasarathy Temple, Mahabalipuram, Birla Planetarium, Kapaleeshwar Temple, Fort St. George, Thousand Lights Mosque, Guindy nasjonalpark.

Ønsker du å bestille en feriepakke?

  Folk leser også:

  Hjemsøkte steder i Pune Hjemsøkte steder i Hyderabad Hjemsøkte steder i Gurgaon

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Wyatt Volkman LLD

  Last Updated: 06/09/2023

  Views: 6517

  Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

  Reviews: 85% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Wyatt Volkman LLD

  Birthday: 1992-02-16

  Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

  Phone: +67618977178100

  Job: Manufacturing Director

  Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

  Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.