12 mest populære bilvask i Nashville for beste tjenester (2023) (2023)

Velkommen til Nashville, hjertet av Tennessee, kjent for sin pulserende musikkscene, deilige sørstatsmat og gjestfrihet. Med så mye å utforske i denne byen, er det lett å bli fanget av all spenningen og glemme de små tingene. Som å holde bilen ren. Men du trenger ikke bekymre deg for det lenger. Denne guiden hjelper deg med å finne den beste bilvasken i Nashville, med mange alternativer for ethvert budsjett og behov.

Fra avanserte profesjonelle tjenester til raske vask-og-kjør-alternativer, Nashville har alt for å hjelpe deg med å holde bilen i toppform. Enten du leter etter en enkel vask eller mer, er det mange alternativer å velge mellom.

Du kan finne et bredt utvalg av vaskede, erfarne teknikere og toppmoderne utstyr til alle navnene som er i ferd med å bli nevnt her. Alt du trenger å vite er at disse bilvaskene vil la bilen din skinne som ny. Det spiller ingen rolle hvilken bil du har og hvor skitten den er, deres tjenester vil la bilen din se best ut og helt ny.

Så hvis du leter etter en luksuriøs spadag for bilen din, så trenger du ikke lete lenger enn til disse Nashvilles beste bilvaskehaller.

Beste bilvask i Nashville:

Ta 5 bilvask

12 mest populære bilvask i Nashville for beste tjenester (2023) (1)

Er du lei av middelmådige bilvaskehaller som skjærer hjørner på service? Ikke lete lenger enn Take 5 Car Wash. Dette stedet tar bilvask til neste nivå med sin raske, profesjonelle og effektive service.

Take 5 Car Wash tilbyr fire forskjellige vaskealternativer, hver utformet for å imøtekomme dine individuelle behov. Fra en grunnleggende vask eller en Triple Clean til deres deluxe Pro 5 og Pro 5 Plus, kan du velge pakken som passer best for ditt budsjett og behov.

Det som er enda bedre er deres Take 5 Unlimited Pass. Den lar deg vaske bilen så ofte du vil for en flat lav månedlig kostnad, uten kontrakt eller registreringsgebyr.

Adresse:5828 Nolensville Pk, Nashville, TN 37211, USA

Telefon:+1 615-257-9399

Finn veibeskrivelse

Utopiene

12 mest populære bilvask i Nashville for beste tjenester (2023) (2)

Hvis du leter etter en bilvask i Nashville TN, er det bare noen få alternativer som er bedre enn Washtopia. De tilbyr fire forskjellige planer å velge mellom. De starter fra $10 for grunnleggende vask og går opp til $25 for AMAZING+ planen. De to andre planene heter Great and AMAZING, og det er et alternativ for ethvert budsjett.

Men det er ikke alt. Washtopia Car Wash tilbyr gratis tilleggsutstyr på alle steder også. Den inkluderer høyhastighetsstøvsugere, mikrofiberhåndklær, vindusvaskere, mattevaskere og til og med godbiter for barn.

Adresse:3925 Lebanon Pike, Hermitage, TN 37076, USA

Telefon:+1 615-712-9029

Finn veibeskrivelse

Camel Express bilvask

12 mest populære bilvask i Nashville for beste tjenester (2023) (3)

Hvis du leter etter en rask og praktisk berøringsfri bilvask i Nashville, er Camel Express Car Wash en du bør vurdere. Med deres ekspressservice kan du få bilen din til å se ut som ny på kort tid. Men ikke la hastigheten lure deg. Camel Express Car Wash ofrer aldri kvalitet. De setter sin ære i å yte vennlig, profesjonell service til de beste prisene.

Camel Express Car Wash tilbyr fire vaskepakker som passer dine vaskebehov. De kalles Basic, Good, Better og Best, og er forskjellige når det gjelder pris og ekstratjenester. Oppsettet med kameltema er en bonus.

Adresse:3430 Doverside Dr, Nashville, TN 37207, USA

Telefon:+1 615-469-2227

Finn veibeskrivelse

White Bridge Auto Wash

12 mest populære bilvask i Nashville for beste tjenester (2023) (4)

I neste omgang har vi en annen pålitelig og praktisk bilvask i Nashville TN i form av White Bridge Auto Wash. De tilbyr to fullservicevasker og to utvendige vask.

"Karl's Wunder Wash" er en fancy full-service vask som tilbyr fullstendig rengjøring og beskyttelse for bilen din for $35. For de som ønsker en mer standard vask, er Standard Full-Service Wash tilgjengelig for $28.

Deretter er det to drive-thru utvendige vask, en Basic Exterior Wash og Premium Exterior Wash-pakken. Begge disse er perfekte alternativer for en rask og effektiv utvendig rengjøring for de som har det travelt.

Adresse:212 White Bridge Pike, Nashville, TN 37209, USA

Telefon:+1 615-352-6388

Finn veibeskrivelse

jeg vasker

12 mest populære bilvask i Nashville for beste tjenester (2023) (5)

Hvis du leter etter en bilvask som virkelig bryr seg om kjøretøyet ditt, trenger du ikke lete lenger enn iWash. Denne familieeide og drevne bilvasken har betjent Nashville-området siden 2006.

iWash tilbyr en rekke vaskepakker som passer dine behov og budsjett. Enten du leter etter en rask ekspressvask eller full vask, har iWash deg dekket. Summer Shine-pakken deres er den mest populære, men du kan ikke gå galt med noen av alternativene deres. Og med priser som starter på bare $14, kan du holde bilen din flott uten å tømme banken.

Adresse:491 Old Hickory Blvd, Brentwood, TN 37027, USA

Telefon:+1 615-752-4804

Finn veibeskrivelse

Wash Me Express Car Wash

12 mest populære bilvask i Nashville for beste tjenester (2023) (6)

Wash Me Express Car Wash er her for å revolusjonere måten du rengjør bilen på. Med sin innovative teknologi og rimelige priser er Wash Me Express Car Wash den perfekte løsningen for de som ønsker en rask og enkel måte å holde kjøretøyene sine flotte.

Det er 3 forskjellige vaskepakker å velge mellom med forskjellige tjenester og bonuser. Wash Me Express er også kjent som den hjemsøkte bilvasken i Nashville. Hvis du noen gang har vært nysgjerrig på den berømte hjemsøkte bilvasken i Nashville TN, er det her destinasjonen din ligger.

Adresse:1713 West End Ave, Nashville, TN 37203, USA

Telefon:+1 615-329-2766

Finn veibeskrivelse

Brentwood bilvask

12 mest populære bilvask i Nashville for beste tjenester (2023) (7)

Brentwood Auto Wash, søstervasken til den tidligere nevnte White Bridge Auto Wash, er et annet kvalitetsalternativ du kan vurdere. Med en unik kombinasjon av teknologi og et personlig preg, tilbyr Brentwood Auto Wash et nivå av bilvask som er uten sidestykke i området.

Hos Brentwood Auto Wash gir de hver bil den spesielle oppmerksomheten den fortjener. Teknikerne deres håndforbereder hvert kjøretøy for å sikre at hver tomme blir rengjort til perfeksjon. De tilbyr også en ubegrenset vaskeklubb med flere fordeler for en fast månedlig avgift som starter på bare $19,99.

Adresse:422 Wilson Pike Cir, Brentwood, TN 37027, USA

Telefon:+1 615-373-8780

Finn veibeskrivelse

Champion bilvask

12 mest populære bilvask i Nashville for beste tjenester (2023) (8)

Å vedlikeholde en ren bil kan være et problem, og det blir verre når du har flere kjøretøy i husstanden. Men med Champion Car Wash har det aldri vært enklere eller rimeligere.

Hvis du velger en av deres ubegrensede vaskeplaner, vil du motta 50 % rabatt for hvert ekstra kjøretøy inkludert i den. Det er kvalifisert for opptil 3 ekstra biler. Så langt planene går, er det 6 alternativer: Basic, Pit Stop, Full Throttle, Winner's Circle, Grand Champion og Ceramic Shield.

Adresse:3855 Dickerson Pike, Nashville, TN 37207, USA

Telefon:+1 615-788-4734

Finn veibeskrivelse

Vantage Mobile Auto Detailing

12 mest populære bilvask i Nashville for beste tjenester (2023) (9)

Hvis du er lei av å måtte finne tid til å kjøre til bilvasken, er Vantage Mobile Detailing her for å redde deg. De bringer bilvasken til deg i stedet for at du kjører til dem. Dette selskapet tilbyr førsteklasses detaljeringstjenester rett i komforten av din egen oppkjørsel.

Deres dyktige hånd vil få bilen din til å se helt ny ut på bare 30-45 minutter. I løpet av denne tiden vil de ikke bare rense smuss, men også tilføre en rask spray med voks for ekstra beskyttelse. Den legger også til et hint av glans som bare ser bra ut.

Adresse:1422 Preston Dr, Nashville, TN 37206, USA

Telefon:+1 615-879-3759

Finn veibeskrivelse

Miles Auto Spa

12 mest populære bilvask i Nashville for beste tjenester (2023) (10)

Hvis du leter etter en førsteklasses bilpleieopplevelse, blir den knapt bedre enn Miles Auto Spa. Denne luksuriøse bilvasken tilbyr en unik opplevelse som du ikke finner noe annet sted i Nashville.

Det være seg den vakre lobbyen med flere TV-er, Wi-Fi, bar eller mer. Hvis det ikke er din kopp te, kan du prøve deres ekspress-eksteriørvasker som tar 5 minutter eller mindre. De tilbyr også et lojalitetsprogram kalt Miles Club for å nyte belønninger og til og med vinne gratis vask.

Adresse:855 Hillwood Blvd, Nashville, TN 37209, USA

Telefon:+1 615-786-1000

Finn veibeskrivelse

Wash N’ Roll bilvask

12 mest populære bilvask i Nashville for beste tjenester (2023) (11)

Wash N’ Roll Car Wash er perfekt for de som ikke vil bruke mye penger på en bilvask. De rimelige og ekspressbilvasketjenestene som tilbys her er perfekte for de som har lite tid og budsjett. Og den beste delen? De er miljøvennlige.

Wash N’ Roll Car Wash tilbyr også gratis støvsugere som en bonus. Du kan bruke støvsugerne til å rense ut innsiden av bilen din og holde den plettfri.

Adresse:2640 8th Ave S, Nashville, TN 37204, USA

Telefon:+1 615-608-4990

Finn veibeskrivelse

Guddommelig detaljering

12 mest populære bilvask i Nashville for beste tjenester (2023) (12)

Divine Detailing er det perfekte reisemålet for alle som bare ønsker å holde bilen på sitt beste. Grunnvasken som tilbys av Divine Detailing er det perfekte utgangspunktet for det. De vil gi bilen din en rask og rimelig rengjøring. Denne vasken inkluderer først og fremst en håndvask med en sitrusbasert såpe.

Du får også dekkbehandling, felgpolering og spray-på glans. En kombinasjon av disse kan tillate deg å nyte en ren og skinnende bil uten å måtte bruke mye penger.

Adresse:1605 Dr DB Todd Jr Blvd, Nashville, TN 37208, USA

Telefon:+1 931-319-2009

Finn veibeskrivelse

Konklusjon:

Avslutningsvis har Nashville, Tennessee, mange utmerkede bilvaskeanlegg å velge mellom. Byen har alt fra grunnleggende bilvaskerier til større fullservicealternativer. Hver av disse bilvaskene har sine unike styrker og tilbud. Noen av dem fokuserer på rask og effektiv service, mens andre tilbyr ekstra, dyrere tjenester. Til syvende og sist vil den beste bilvasken for deg avhenge av dine spesifikke behov og preferanser.

Uansett hvilken bilvask du velger, kan du være trygg på kvalitetsservice og en ren bil. Nashville har en blomstrende bilvaskeindustri, og disse fasilitetene er avgjørende for å holde byens biler på best mulig måte.

Disse bilvaskene i Nashville bruker den nyeste teknologien som høytrykksvannsystemer, avanserte tørkesystemer og miljøvennlige vaskemidler. De bruker spesialisert utstyr for å sikre at hver tomme av kjøretøyet ditt blir rengjort til perfeksjon.

Alle av dem er i stand til å få jobben gjort for deg med ren perfeksjon og uten å lage et hull i lommene dine. Disse fasilitetene er utstyrt for å håndtere alle typer kjøretøy, fra små biler til store lastebiler.

Alle de 12 navnene som er nevnt her har disse egenskapene, og du kan stole på dem som folk over hele Nashville gjør. Du vil kanskje se på dem hvis du leter etter en bilvask til salgs Nashville, TN.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated: 28/01/2024

Views: 5471

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.