Connecticutin 11 kaikkein kummitetuimmat paikat |Ahdisti huoneita Amerikkaa (2024)

Olet ehkä huomannut, että Connecticutin viime vuosina asetettujen tai inspiroimien kauhuelokuvien viimeaikainen suuntaus on ollut viime vuosina.Tähän on erittäin hyvä syy.Lyhyesti sanottuna, Connecticutin osavaltio indeksoi melko paljon paranormaalia toimintaa.

Katsotaanpa lähemmin Connecticutin yksitoista kaikkein kummitetuimpiin paikkaan.

1. Unionin hautausmaa, Easton

The 11 Most Haunted Places in Connecticut | Haunted Rooms America (1)

Unionin hautausmaalla, kuten useimmilla hautausalueilla, on kohtuullinen osuus haamutarinoista.Näkyvin on luultavasti valkoinen nainen.Monet todistajat, mukaan lukien paikallisen poliisivoimien jäsenet ja palopalvelut, ovat ilmoittaneet hänestä.

On myös ollut joitain valokuvia, jotka väittävät osoittavan hänelle.Jopa kuuluisat paranormaaliset tutkijat Ed ja Lorraine Warren väittävät nähneensä Unionin valkoisen naisen hautausmaan ja vanginneet hänet elokuvasta.

Ilmoitus kuvataan naiseksi, jolla on pitkät tummat hiukset pukeutuneena yöpaitaan ja vastaavaan konepeitteeseen.Hänet ilmoitetaan useimmiten reitillä 59, mutta hänen on myös tiedetty ilmestyvän reitillä 111.

Vuonna 1993 yksi autoilija ilmoitti törmäävänsä Valkoisen naisen kanssa jättäen hamman autoonsa.On ehdotettu, että valkoinen nainen on oikeastaan nainen, joka murhattiin 1940 -luvulla, vaikka jotkut sanovat, että murhan uhrin sijaan hän on itse asiassa murhattu tytön äiti.

Toinen kokonaisuus, jonka sanotaan kummittelevan Unionin hautausmaa, tunnetaan yksinkertaisesti "punaisina silminä". Hänen sanotaan olevan vain parina hehkuvia punaisia silmiä, jotka peastavat pensasta.

Todistajat, jotka ovat nähneet tämän ja kääntyneet pakenemaan, sanovat kuulevansa jalanjälkiä harjoittamisessa, mutta pelkäsivät liian katsoa taaksepäin!On ehdotettu, että punasilmäiset voisivat olla Earlie Kellogin henki, joka on tulossa kadulla vuonna 1935!

Sijainti: Reitit 59 ja, CT-136, Easton, CT 06612

Unionin hautausmaan kummitukset, Easton

2. Fairfield Hills State Hospital, Newtown

The 11 Most Haunted Places in Connecticut | Haunted Rooms America (2)

Yhden Connecticutin kaikkein kummitetuimmista paikoista on oltava Fairfield Hillsin osavaltion sairaala, paikka, jolla on tumma ja ruma historia.Kuten useimmat ajan mielenterveyssairaalat, tapaa, jolla potilaita hoidettiin nykyään, pidetään barbaarina ja epäinhimillisinä.

Vakiohoitoihin sisältyi asioita, kuten psykoskirurgia, vesiterapia, sähköiskuhoito ja tietysti täysin luvattomat täydelliset etuosat!Sairaalassa oli lukemattomia itsemurhia, ja epäilyttävät kuolemat tarpeetonta julmuutta ja väärinkäytöksiä olivat levinneet.Kaikki tämä on täydellinen resepti joillekin levottomille hengille!

Vanhan sairaalan kävijöiden on yleistä kuulevat erottuvat äänet, huudot ja itkivät.Nämä ovat oletettavasti pitkään kuolleiden potilaiden henget, jotka luottavat ns. Hoitohoitonsa tuskan, kun ne pidetään mahdollisesti yhdelläSuurin osa kummitetuista hylätyistä mielisairaaloistakoko Yhdysvalloissa

Valkoisten vaeltavien vaeltavien ilmoitusten osalta on myös useita raportteja, joiden uskotaan olevan entisen henkilöstön ja potilaita, jotka ovat edelleen sitoutuneet sairaalaan jopa kuolemassa.

Haunted Fairfield Hill State Hospital, Newtown

3. Remington Arms, Bridgeport

The 11 Most Haunted Places in Connecticut | Haunted Rooms America (3)

Remington Arms Bridgeportissa, Connecticut, avattiin ensimmäisen kerran vuonna 1867 Unionin metallipatruunayhtiöksi, mutta Remington Arms osti sen vuonna 1915 ja sitä laajennettiin 73 hehtaarin valmistuslaitokseksi.20: n aikana 20thCentury, Remington Arms oli yksi Amerikan suurimmista ammusyrityksistä, jotka työllistivät yli 15000 ihmistä ja tuottivat tonnia ammuksia vuosittain.

Kuten monet tehtaat, Remington Arms on nähnyt kohtuullisen osuutensa onnettomuuksista - monet niistä kohtalokkaat.Muutama näiden tilojen kuolemista kuuluu kaksi työntekijää, jotka kuuluivat sulan metallin jättiläiseen lepakkoon ja useita muita räjähdyksessä vuonna 1942. Räjähdys tapahtui sota -ajan ponnistelujen korkeudessa, aivan tuotantokerroksessa.

Seitsemän työntekijää kuoli, ja noin 80 muuta kärsi vammoista.Uskotaan, että tehdaslattialla usein näkyvät varjoisat hahmot voivat olla räjähdyksessä kuolivien henki!

Sijainti: 812 Barnum Ave, Bridgeport, CT 06608, Yhdysvallat

Haunted Remington Arms, Bridgeport

4. Dudleytown, Cornwall

The 11 Most Haunted Places in Connecticut | Haunted Rooms America (4)

Yksi tärkeimmistä syistä Dudleytownin sanotaan olevan yksi Connecticutin ahdistuneimmista paikoista, että siihen väitetään olevan voimakas kirous!Kaikkien nimen Dudleyn ihmisten sanotaan jäljittävän perhelinjansa takaisin Saksille nimellä Dudd, joka oli Mercian herttua ja kuoli 700AD: n alkupuolella.

Dudleyn linna rakennettiin lopulta hänen maallaan.Väitetyn kirouksen alkuperä palaa Englantiin, noin 1510, kun Edmund Dudley sai sen jälkeen, kun hän oli suunniteltu kaataa kuninkaan Henry VIII.Tuolloin sanotaan, että kaikille Dudley -perheenjäsenille, sekä läsnä että tulevaisuudessa, asetettiin kirous ja että kaikki hänen linjansa ympäröivät sanomatonta kauhua!

Siirry eteenpäin muutama sata vuotta, ja Dudley -perheen jäsenet tulivat asettumaan Cornwalliin, Connecticutiin, muuttaneen Englannista.Alue nimettiin Dudleytown.Siitä lähtien, kun alue on vaivannut paranormaalin tarinat!On väitetty, että useat Dudleytownin asukkaat näkivät demonit ja päätyivät menemään hulluksi ja itsemurhan tekemiseen, vaikka tämä on suurelta osin hylätty.

On kuitenkin paljon muita outoja asioita, käynnissä!Retkeilijät ja muut alueen vierailijat, mukaan lukien demonologit Ed ja Lorraine Warren, ovat vangittuja selittämättömiä tapahtumia, mukaan lukien outoja valon palloja.Se on myös rauhallinen, eikä alueella asu mitään villieläimiä!

Sijainti: Cornwall, CT 06754, USA

Haunted Dudleytown, Connecticut

5. 1754 House Inn, Woodbury

The 11 Most Haunted Places in Connecticut | Haunted Rooms America (5)

Aikaisemmin nimellä Curtis House Restaurant & Inn, 1754 House Inn in Woodbury on jatkuvasti yksi maan kaikkein kummitetuimmista majataloista.Koska se on Connecticutin vanhin majatalo, voidaan odottaa.

On olemassa lukemattomia henkiä, joiden sanottiin kummittelemaan rakennusta, joista jotkut ovat peräisin yli 200 vuotta.Jos päätät pysyä missä tahansa huoneessa, on mahdollista, että voit kohdata kasvotusten miehen kokonaisuuden kanssa, jonka kuvataan olevan 17.-18. Vuosisadan vaatteet.Jos olet viinahuoneessa, saatat nähdä myös liittovaltion sotilaan hengen.

Naisten haamun tiedetään myös häiritsevän vieraita yön kuolleessa ja entisen työntekijän, Joseph Hardesty.Sen lisäksi, että henget nähdään kaikkialla majatalossa, kuulet todennäköisesti myös paljon omituisia ääniä, disemodoidut äänet ja jalanjäljet ovat täällä yleinen tapaus.

Myös henkilön kanssasi jatkuva tunne on ilmoitettu, ja selittämätön raskas tunne on yleinen.Gordon Ramsayn hotellin (entisen nimen, Curtis House) jakson jaksossa hän kertoi useista outoista asioista oleskelunsa aikana.Yhdessä tietyssä tapauksessa hän kuvasi hallitsemattoman pelon jotain hänen ovellaan, estäen häntä poistumasta.

6. Yankee Peds Inn, Torrington

The 11 Most Haunted Places in Connecticut | Haunted Rooms America (6)

Avaus vuonna 1891 ja nimitti alun perin Conley Innin, rakennus oli yksi alueen hienoimmista.Useiden vuosikymmenien aikana on ollut jatkuvasti kasvava kummitettu maine, jota Yankee Pedlar Inn ei pystynyt ravistamaan.

Huoneissa on ollut havaittu salaperäisiä hahmoja, jotka ovat piileviä huoneissa ja disemodoiduissa äänissä, jotka on kuultu yrittävän kommunikoida vieraiden kanssa.

Yksi tunnetuimmista hotellin aaveista on alkuperäinen omistaja Alice Conley.Hänen huhutaan kuolleen huoneessa 353 ja tarkistaa edelleen rakastetun hotellinsa.Hänen haamunsa tiedetään vaeltavan hotellin ympäri, vaikka hän on erityisen aktiivinen 353. Naisten ilmestys on nähty tässä huoneessa, ja täällä usein ilmoitetaan selittämättömiä hajuja.

Siellä on myös keinutuoli Alice's, joka sijaitsee hotellin aulassa.On merkki, joka varoittaa vieraita olematta istua sen päällä, ja se on todistanut oman tahdonsa rokkaamisen monta kertaa.

7. Norwichin osavaltion sairaala, Preston

The 11 Most Haunted Places in Connecticut | Haunted Rooms America (7)

Olemme jo nähneet yhden sairaalan luettelossa, mutta katsotaanpa vielä yksi.Tällä kertaa se on Norwichin osavaltion sairaala Prestonissa.Sairaala avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 1904 ottaen 95 potilasta.Ajan myötä sitä laajennettiin ja päätyi 20 rakennukseen ja noin 2000 potilaan kanssa.

Suurin osa potilaista oli henkisesti sairaita, mutta myös tuberkuloosi tai kemiallinen riippuvuus otettiin.Ensimmäinen kirjattu kuolema tapahtui samana vuonna, jonka sairaala avattiin, kun yksi potilaista teki itsemurhan ripustamalla itsensä.

Kaksi työntekijää menetti henkensä myös kuuman veden räjähdyksessä vuonna 1919. Rakennuksessa on sittemmin ollut useita kuolemia, monet itsemurhana.Sairaala suljettiin viimeisen kerran vuonna 1996, ja yritykset myydä kiinteistö on ollut epäonnistuminen siitä lähtien!

Kuten saatat odottaa, Norwich State Hospital on oikeastaan yksi Connecticutin ahdistuneimmista paikoista, ja epäilemättä yksi maan ahdistuneimmista sairaaloista!

Aktiivisin paikka on lohirakennuksessa, jossa oli rikosoikeudellisesti hulluja potilaita.Tosiasiassa tämä oli vankila.Siinä on teräsovia ja baareja huoneiden kanssa, jotka olivat kaikkiin tarkoituksiin ja tarkoituksiin soluihin!Lohenrakennuksesta tulevan huutamisen ei ole ollenkaan epätavallista kuulla.

Monet potilaista kidutettiin ja väärinkäytettiin sairaalassa.Vain joihinkin barbaarisiin käytäntöihin, joihin potilaat olisivat altistuneet nälkään, pakkaamalla heidät jäälle, lyömällä heitä ja jopa seksuaalisesti väärinkäyttävät niitä.

Tämä paikka on todella kauhistuttava, ja paranormaaliset tutkijat ovat dokumentoineet satoja selittämättömiä tapahtumia, mukaan lukien kuulovan naisen, joka nyökkää leikkaussalien, kuten piippauslaitteiden, ja työkalujen ryöstämistä.

On myös äkillisiä kylmiä kohtia, ja monet ihmiset ovat kuulleet ovien lyövän ja nähneet lasten juoksevan!

Ahdisti Norwichin osavaltion sairaala

8. Sterling Opera House, Derby

The 11 Most Haunted Places in Connecticut | Haunted Rooms America (8)

Sterling -oopperatalo rakennettiin vuonna 1889 ja palvelemalla lukuisia tarkoituksia vuosien varrella, ja se oli ensimmäinen rakennus, joka lisäsi historiallisten paikkojen kansallisiin rekisteriin marraskuussa 1968.

Kuukatsauksensa aikana se toivotti tervetulleeksi maailmanluokan esiintyjät, mukaan lukien Harry Houdini ja Red Skelton, ja teki niin, kunnes se sulki ovensa vuonna 1945. Siitä lähtien rakennus on istunut tyhjään ja traagisesti rappeutumiseen.

Paranormaalinen maine on kasvanut vuosikymmenien ajan.Vuonna 2011 oopperatalo oli TV: n Ghost Huntersin miehistön tutkinnan keskus.

Vaikka Sterlingissä ei ole ollut tarinoita, sen nimikannan henkeä, Charles Sterlingin (sanotaan olevan siellä varjossa. On myös uskottu olevan Andy -nimisen pojan henki, joka on roikkuu parvekkeiden ympärillä, jotka leikkivät jalkapalloillapallo.

9. Gunntownin hautausmaa, Naugatuck

The 11 Most Haunted Places in Connecticut | Haunted Rooms America (9)

Naugatuckissa sijaitseva Gunntown -hautausmaa on pieni epäuskoinen hautausmaa, joka perustettiin vuonna 1790. Vaikka tätä hautausmaa ei ympäröi kaupunkimyyttejä ja kuuluisia legendoja, täällä esiintyy lukemattomia paranormaalia toimintaa.

Ihmiset ovat usein nähneet pienen pojan varjahahmon, joka leikkii lähellä vanhaa seinää sisäänkäynnin kohdalla.Lyhty ja hevosen johtavan miehen ilmestyminen on nähty kävelevän tontin yli, ja ihmiset kuulevat usein pieniä lapsia nauravan.

Connecticutin demonologit Ed ja Lorraine Warren on tutkinut ja pitäen "virallisesti ahdistettua" sijaintia, hautausmaa on ollut suosittu paikka paranormaalien tutkijoiden kanssa.

Monet ovat vallanneet vahvat EVP: t (elektroniset ääniilmiöt) ja pyytäneet palloja kuviin ja paljaalla silmällä.

10. Paholaisen Hopyard, East Haddam

The 11 Most Haunted Places in Connecticut | Haunted Rooms America (10)

Kuten monien Connecticutin osavaltion puistojen kanssa, Hopyard tunnetaan voimakkaasta luonnonkauneudestaan, ja yksi puistoon tärkeimmistä vetovoimista on Chapman Falls, 60 jalan vesikaskadi kallioruntojen yli.

Täällä legenda sanoo, että Saatana itse vietti aikaa, istuen putoamisten yläosassa valtavan lohkaran kanssa, joka pelaa viulua, kun taas hänen seuraajansa sekoittivat pahoja panimoita alla olevien kallioiden katossa olevissa reiissä.

Alkuperäisten amerikkalaisten uskottiin myös suorittaneen täällä rituaaleja, jotka polttavat paikkaa ympäröivää lorea.

Vuosikymmenien aikana tummat varjot ja fantomit on väitetysti nähty liikkuvan metsän ympäri.Viime aikoina ihmiset ovat väitetysti kokeneet hengen palloja ja sumuja ja voimakkaita ennakkoluulojen tunteita.

Toiset ovat kuulleet demonisia ääniä ja selittämätöntä nauraa.EVP: t on myös oletettavasti tallennettu.

Chapman Fallsin alueella vierailevat ihmiset ovat usein ilmoittaneet näkevänsä metsän, pallojen, outojen valojen ja ylivoimaisen pelon tunteen vaeltavan pimeät hahmot.

11. Snedeker House (Haunting Connecticutin talossa)

The 11 Most Haunted Places in Connecticut | Haunted Rooms America (11)

Se alkoi jo vuonna 1986, kun Snedeker -perhe muutti pikkukaupunkiin Southingtonin, CT: n, ja vaatimattomaan taloon, joka myöhemmin kuteisi lukuisia TV -dokumentteja, kirjoja ja suurta Hollywood -elokuvaa!

Saatuaan rahan ongelmat sen jälkeen, kun heidän vanhin pojalleen todettiin Hodgkinin lymfooma, perhe hyppäsi tilaisuuteen vuokrata kodin, joka sijaitsee lähellä sairaalaa, jossa hän sai hoitoa.

Pian sen jälkeen, kun isä muutti sisään, se oli järkyttävästi törkeästi kellarissa olevia balming -työkaluja ja pöytiä.Kävi ilmi, että kotia oli käytetty hautajaiskodina useita vuosia.

Äiti Carmen alkoi aluksi kokea pieniä asioita, esineet katoavat ja omituiset äänet.Pian sen jälkeen, kun aktiviteetti tuli voimakkaammaksi.Lapset alkoivat nähdä muukalaisia kävelevän talonsa ympäri.

Vanhin poika, joka oli tuolloin kemoterapiahoitoa, alkoi kokea vakavia persoonallisuusmuutoksia.

Erään intensiivisen jakson aikana hän hyökkäsi serkkunsa kimppuun tarkoituksenaan raiskata hänet. Perhe pidätti hänet ja vietiin sairaalaan, jossa hän myöhemmin diagnosoitiin skitsofreeniksi. Hän alkoi parantua, mutta heikkeni jälleen kotiin palattuaan.

Paranormaalista aktiivisuutta jatkettiin edelleen, ja perheen entistä kauhistuneena he ottivat paranormaalien tutkijoiden ED: n ja Lorraine Warrenin auttamaan talon puhdistamiseksi.

Saatat pitää myös:Connecticutin kaikkein kummitetut hotellitJaKummitetut paikat Uudessa -Englannissa

Connecticutin 11 kaikkein kummitetuimmat paikat |Ahdisti huoneita Amerikkaa (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated:

Views: 5660

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.