Den ultimate guiden til Marylebone High Street, London - reisende i London (2023)

Innholdsfortegnelse

Den ultimate guiden til Marylebone High Street, London

Den ultimate guiden til Marylebone High Street, London - reisende i London (1)

Den ultimate guiden til Marylebone High Street, London - reisende i London (2)Marylebone High Street er en av de mest livlige og travle gatene i London, og tilbyr en eklektisk blanding av butikker, restauranter, kafeer og underholdningssteder. Marylebone High Street ligger i hjertet av byen og er kjent for sin unike sjarm og karakter, og det har blitt et yndet reisemål for både lokalbefolkningen og turister.

Som en avLondons 15 mest kjente gater, Marylebone High Street har en rik historie som går tilbake til 1700-tallet. Gaten er omkranset av vakker georgiansk og viktoriansk arkitektur, som gir den et tidløst preg og legger til appellen.

Å spasere langs Marylebone High Street vil fordype deg i 1600-tallsarkitekturen som langs den smale gjennomfartsveien. Høye oransje mursteinsbygg står på hver side, og gir et fantastisk bakteppe til luksusbilene som er parkert langs veien. Jaguarer, Range Rovers og Porscher utgjør bildisplayet, mens svarte drosjer sakte navigerer i den travle gaten. Eksklusive mote- og skjønnhetsbutikker frister kunder med sitt prangende interiør, og du vil se folk som bærer dyre handleposer.

Lydene fra trafikken skaper en konstant summing mens biler og drosjer tar veien langs veien, og sporadiske tuting eller turtall på en motor preger lydbildet. Praten fra forbipasserende blander seg med klirringen av retter og lav summen av samtaler som kommer fra nærliggende kafeer, puber og restauranter.

Den søte duften av dyr parfyme driver fra den nærliggende duftbutikken, og blander seg med de fristende aromaene av fersk mat som strømmer fra de nærliggende spisestedene. Hvis du føler deg overbærende, tilbyr de eksklusive restaurantene og kafeene på Marylebone High Street et bredt utvalg av kulinariske herligheter for å tilfredsstille lysten din.

Når du går langs, er den grove teksturen til de oransje mursteinsbygningene påtagelig under fingertuppene, i kontrast til den glatte finishen til luksusbilene som passerer forbi. Hvis du bestemmer deg for å hengi deg til noen detaljhandelsterapi, vil vekten av en dyr handlepose i hånden minne deg om de eksklusive tilbudene til Marylebone High Street.

Enten du er på jakt etter de siste luksuriøse motetrendene, utsøkt mat, eller bare ønsker å nyte atmosfæren, er Marylebone High Street et område du må besøke i London.Hvis du er på besøkLondon på et budsjett, kan du også finne mer beskjedne alternativer, for eksempel rimelige barer og puber. Den nærmeste stasjonen er Baker Street, og når du går ut, vil du se en stor pub og en statue av Sherlock Holmes. Derfra kan du ogsåbesøke Madame Tussauds London, som har et karakteristisk grønt kuppeltak.

Insidertips: Hvis du ikke er vant til å bruke det underjordiske T-banesystemet, kjent som «røret», kan det være folksomt og varmt, så det kan være lurt å vurdere å ta bussen i stedet. Bussene kan også være overfylte, men det er i hvert fall mer plass og frisk luft.

Monocle Café og Bridal Rogue Gallery brudebutikk er populære fotomuligheter for Instagram-feedene dine. Det kan også være lurt å sjekke utChiltern Firehouse Hotel, som er en ombygd brannstasjon fra 1700-tallet som har blitt omgjort til et luksuriøst femstjerners hotell. Vær imidlertid oppmerksom på at hotellet kun tillater maksimalt tre personer per rom og ligger i et rolig område som er forskjellig fra de mer typiske femstjerners hotellene i Park Lane. Hvis du fortsetter å gå, kommer du til slutt til Marylebone High Street.

Marylebone High Street-butikker

Dyre motebutikker er tynt befolket med få mennesker som surfer, mens butikkmedarbeidere ser ut til å stå passive eller sitte bak kassepultene. Til gjengjeld yrer det av aktivitet på kafeer og restauranter, både inne og ute. Hvis det er noen kunder i butikkene, beveger de seg vanligvis sakte og ser på varene som vises. Dette står i sterk kontrast til den travle Oxford Street, hvor shoppere bærer vesker fra populære butikker som H&M, Zara og New Look.

Anthropologie, en mote- og interiørbutikk, ønsker deg velkommen med rosa vin- og champagneglass, kakigrønne kaffekopper og hvite porselentallerkener med gullkanter. Den mørke og intime Rituals parfyme- og skjønnhetsbutikk avgir en sterk duft av parfyme, og det gigantiske hvite blomstertreet i midten av butikken øker lokket. En eksklusiv motebutikk utstråler varme fra varmesystemet som er slått på for å motvirke kulden ute, med friskt stoff og skinn som kommer fra de brune klærne, veskene og gullsmykkene. En tartanveske kan sette deg tilbake £75, mens en jakke kan koste rundt £200.

En hvit sjokoladebutikk viser sjokolade i glassmontre, alt fra forskjellige nyanser av brunt til hjerteformet sjokolade i gult, rosa og fersken. Ulike fargede makroner langs vinduene. En eske med 18 deler koster £19. I mellomtiden utstråler La Fromagerie, en mørk fersk frukt- og grønnsaksbutikk, aromaen av gammel ost blandet med ferske grønnsaker. Røde plommetomater, kål, epler og pærer, sammen med ferskt kjøtt i kjøleskapet, og ulike typer økologiske nøtter og rødvin fra hele Europa, hovedsakelig Italia, Frankrike og Spania, er utstilt. Det er som å gå tilbake i tid til 1600-tallet når du kjøper fersk frukt og grønnsaker.

Den ultimate guiden til Marylebone High Street, London - reisende i London (3)Daunt Books Store

De berømteDaunt bøkerbutikken er et must-besøk, spesielt hvis du er en bokelsker.

Da jeg gikk inn i den grønnfargede Daunt Books-butikken fra 1800-tallet, var jeg omgitt av bøker i forskjellige farger. Det så ut som lyse primærfarger hadde blitt malt og sprutet på hver bok. Jeg var i bokhimmelen. Det var hundrevis av bøker i hyllene, med bare 2 eller 3 eksemplarer av hver tittel. Fra biografier og sakprosa til skjønnlitteratur, bøker om Asia, Afrika, interiør, barnebøker og mote, du kan finne dem alle.

Kasserpoengene finner du når du går inn i butikken. Det luktet gammelt tre, da alle hyllene var laget av mørkt tre. Samtidig kjente jeg lukten av det ferske papiret fra nye bøker som virket urørt. Flere runde bord ble plassert i hele butikken, med rundt 30 titler stablet opp med seks til syv splitter nye eksemplarer. Det var så mange utvalg at du ønsker å lese dem alle. Det er bedre enn kjedebutikken Waterstones. Det er mer intimt.

På baksiden av butikken er det et stort 1700-tallsvindu malt hvitt med glassmalerier. Mange profesjonelle lagerbilder av bokhandelen finnes på internett, noe som gjør at den ser større ut enn den egentlig er. I virkeligheten er den mindre og smalere, men det var deilig å være omgitt av bøker. Det er trapper som fører ned til flere bøker og balkonger på hver side.

Bokhandelen ser ut til å være populær, siden du kan se folk surfe og høre fottrinn fra sko mens folk går forbi. Det er stille, som et bibliotek, men det er noen samtaler mellom bokhandlerne og kundene. Som bokelsker følte jeg at jeg kunne kjøpe alle bøkene. Jeg elsker å få kunnskap og historier i ulike former.

Den ultimate guiden til Marylebone High Street, London - reisende i London (4)

Den ultimate guiden til Marylebone High Street, London - reisende i London (5)

Marylebone High Street restauranter

Hvis du leter etter et sted å spise i Marylebone High Street, vil du bli bortskjemt med valg. Gaten har et mangfoldig utvalg av spisesteder, fra klassiske britiske puber til sjømatkafeer, japanske restauranter med britiske råvarer, italiensk mat og fransk mat. For å sikre en tilfredsstillende matopplevelse, er det tilrådelig å bla gjennom anmeldelser på TripAdvisor og fokusere på de med høy rangering, vanligvis 4 til 5 stjerner, siden de ofte har overlegen kvalitet og service. For de som søker anbefalinger, er The Prince Regent Pub og La Brasserie Milanese to populære steder å prøve ut på Marylebone High Street.

Prince Regent Pub

Sammenlignet med pubene i West End og resten av London sentrum, er ikke The Prince Regent Pub spesielt stor. Atmosfæren, som minner om 1700-tallet, er preget av gamle trebord, mørkegrønne og røde skinnstoler og flere store speil i viktoriansk stil med utsmykkede gyldne rammer. Puben har også malerier av mennesker kledd i georgiske antrekk fra den georgiske tiden. Atmosfæren føles intim med dempet belysning, og du kan høre folk snakke og lukte duften av øl. Selv om musikken ikke er høy, skaper den en typisk pubatmosfære. Dessuten kan du bruke QR-koden på menyen for å bestille og betale fra bordet ditt.

Puben har en tendens til å være travel om kveldene, spesielt på fredager og lørdager, men det var veldig stille da jeg besøkte en tirsdag ettermiddag. Hvis du planlegger å spise, er The Prince Regent Pub et utmerket valg, siden den tilbyr klassiske britiske retter som fish and chips, pølse og mos, i tillegg til å dele tallerkener og forretter. De serverer også pizza hvis det er det du er i humør til. Men hvis du bare vil nyte en rolig drink, kan Marylebone Pub være et bedre alternativ, siden det generelt er mindre travelt enn The Prince Regent Pub. Jeg anbefaler på det sterkeste å prøve deres fish and chips; duften av myntede knuste erter og den varme fisken vil friste sansene dine.

Det Milanese brasseriet

La Brasseria Milanese ligger i Marylebone High Street, og er en populær italiensk restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Restauranten utstråler en stilig og eksklusiv atmosfære med sin elegante blå og gulldekor og servitører i hvitskjorter. La Brasseria Milanese er en del av Brasseria-familien av restauranter, som inkluderer et annet sted i Westbourne Grove. Restauranten har fått høye rangeringer, med 450 4+ stjerner anmeldelser frem til 2022. Prisene på menyen varierer fra £4 til £35, og vin og desserter er tilgjengelig hele dagen. Frokost serveres fra 8.00 til 11.30, lunsj og middag serveres fra 12.00 til 12.00, og brunsj er kun tilgjengelig i helgene fra 11.00 til 16.00. Restauranten er populær blant både lokalbefolkningen og turister og tilbyr en autentisk smak av italiensk mat i hjertet av Marylebone.Mange har sagt detDet Milanese brasserieter autentisk og har en god stemning. Hvis du noen gang er i Marylebone, kan det være lurt å sjekke ut anmeldelsene på Tripadvisor.

Hvilens hage

The Garden of Rest er et rolig og rolig sted som ligger i hjertet av Marylebone i London. Det er en skjult perle som ligger borte fra kjas og mas i de travle gatene, og er et fredelig tilfluktssted for besøkende som søker et øyeblikk med ro i byen. Hagen har en rik historie, etter å ha blitt etablert på 1880-tallet som en offentlig gravplass. I dag er det et vakkert anlagt grøntområde med en rekke trær, planter og benker hvor besøkende kan sitte og nyte de fredelige omgivelsene. Hagen er åpen for publikum på dagtid og er et populært sted for både lokalbefolkningen og turister som leter etter et rolig sted å slappe av og slappe av.

Konklusjon

Avslutningsvis tilbyr Marylebone High Street en unik blanding av georgiansk og viktoriansk arkitektur, noe som gjør det til et overklasseområde i London. Tilstedeværelsen av eksklusive restauranter og kafeer, samt mellomstore og rimelige puber og barer, gjør det til et utmerket reisemål for både matelskere og nattelivsentusiaster. Besøkende kan også glede seg over å surfe i butikkene, utforske Daunt Bookstore og slappe av i Garden of Rest. For de som leter etter mer underholdning, er Madame Tussauds og Regent's Park en kort spasertur unna, og West End er bare en kort busstur unna. Alt i alt har Marylebone High Street noe for enhver smak, og er et must-besøk område for de som utforsker London.

Har du tenkt på å reise til North Devon som en dagstur fra London? Den nærmeste stasjonen er Paddington undergrunnsstasjon, noen få minutter unna Marylebone undergrunnsstasjon, og det vil ta omtrent 4 timer å komme dit. Enten du har en dag eller 5 dager til overs, kan du sjekke ut denne 5-dagers reiseruten iNord-Devonfor noen ideer.

Nærliggende attraksjoner

Sherlock Holmes Museum

Sherlock Holmes-museet i London er et must-besøk for fans av den berømte detektiven skapt av Sir Arthur Conan Doyle. Museet ligger på 221B Baker Street, som var den fiktive adressen til Sherlock Holmes i bøkene. Museet er satt opp for å se ut som Holmes boligkvarter, med hvert rom fylt med gjenstander og møbler fra viktoriansk tid, inkludert Holmes berømte deerstalker-hatt og pipe. Besøkende kan utforske museets forskjellige rom, inkludert arbeidsværelset, soverommet og stuen, og lære om historien og arven til Sherlock Holmes. Museet har også en gavebutikk hvor besøkende kan kjøpe suvenirer relatert til detektiven og hans historier.

Regent's Park

Regent’s Park er en av de mest pittoreske og kjente parkene i London. Ligger i hjertet av byen, spenner parken over 400 dekar og er hjemsted for et bredt spekter av attraksjoner. I tillegg til sine fantastiske rosehager, båtinnsjøer og friluftsteater, ligger parken også i kort avstand fra Regent's Canal og Camden Town, og gir besøkende muligheten til å utforske noen av Londons mest livlige nabolag. For de som leter etter en mer familievennlig opplevelse, ligger London Zoo også i parken, og tilbyr besøkende muligheten til å komme nært og personlig med et bredt spekter av dyr. I tillegg ligger Madame Tussauds, en av Londons mest kjente turistattraksjoner, bare et steinkast unna parken. Enten du leter etter en fredelig ettermiddagstur eller en actionfylt dag med familien, er Regent's Park det perfekte området å besøke.

West End, London

Regent’s Park er en av de mest pittoreske og kjente parkene i London. Ligger i hjertet av byen, spenner parken over 400 dekar og er hjemsted for et bredt spekter av attraksjoner. I tillegg til sine fantastiske rosehager, båtinnsjøer og friluftsteater, ligger parken også i kort avstand fra Regent's Canal og Camden Town, og gir besøkende muligheten til å utforske noen av Londons mest livlige nabolag. For de som leter etter en mer familievennlig opplevelse, ligger London Zoo også i parken, og tilbyr besøkende muligheten til å komme nært og personlig med et bredt spekter av dyr. I tillegg ligger Madame Tussauds, en av Londons mest kjente turistattraksjoner, bare et steinkast unna parken. Enten du leter etter en rolig ettermiddagstur eller en actionfylt dag med familien, er Regent's Park det perfekte reisemålet.

Hvis du bestemmer deg for å bruke London Pass, er jeg en del av en affiliatedel av et affiliateprogram medGå City London Pass, en del av London Pass-gruppen hvor du får flotte rabattpakker på store attraksjoner i London. Jeg er også en del av et affiliateprogram medExpedia.co.ukogTripadvisor.co.ukhvor du finner sammenligningspriser og anmeldelser av overnatting, restauranter og attraksjoner.

Hvis du bestiller gjennom meg uten ekstra kostnad for deg, får jeg provisjon fra dem.

I tillegg kan jeg anbefale og gi råd om reiseplanene dine før du bestiller reiseferien (ferie som amerikanerne kaller det). Kontakt meg på Facebook hvis du ønsker å tilpasse reiseruten etter din smak.

Den ultimate guiden til Marylebone High Street, London - reisende i London (6)

Den ultimate guiden til Marylebone High Street, London - reisende i London (7)

Den ultimate guiden til Marylebone High Street, London - reisende i London (8)

Relaterte innlegg:

Den ultimate guiden til det vakre Portobello Market LondonEn Insiders Natural History Museum Guide for førstegangsbesøkende10 av de beste restaurantene i London å prøve i 2023

Følg og lik oss gjerne:

Den ultimate guiden til Marylebone High Street, London - reisende i London (9)

Send inn en kommentar

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated: 05/11/2023

Views: 6379

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.