Scary House Delhi (osallistumismaksu, aika, kuvat ja sijainti) (2024)

Scary House Delhi (inngangsavgift, tidspunkt, bilder og plassering) (1)

Pelottava talo Delhi -osallistumismaksu
 • Alkaen120Per henkilö
Pelottava talo Delhi -puhelin

N/a

Terveelliset tosiasiat pelottavasta talosta Delhistä
  Pelottava talo Delhi -ajoitukset
  PäiväAjoitus
  maanantai10:00 - 21:00
  tiistai10:00 - 21:00
  keskiviikko10:00 - 21:00
  torstai10:00 - 21:00
  perjantai10:00 - 21:00
  Lauantai10:00 - 21:00
  sunnuntai10:00 - 21:00

  Linkkeri: VerkkosivustoJa Karja

  Pelottava talo DelhiOsoite- Mahatma Gandhi Marg, Nehru Nagar, Shivji Place, Vishal Enclave, Rajouri Garden-New Delhi Delhi-110018-Intia

  Parantaa tätä merkintää

  Delhillä on joukko pelottavia viihdepaikkoja seikkailunhaluisille sieluille.Ja Haunted House on paras pelottava talo Delhin ostoskeskuksissa.

  Täällä koet kylmän tyhjennyksen selkärankaasi, kun astut pelottavaan paikkaan.Ja saat hanhenpumpsia, kun tulet matkalle.Haluttomat rekvisiitta, hienot valot ja pelottavia ääniä yhdistettynä -t -tekniikan osavaltioon saa varmasti joitain huutoja sinusta.

  Pelottava ympäristö ja pelottavat asetukset paikan päällä voivat joskus olla pelottavia.Mutta suurimmaksi osaksi ihmiset tulevat tänne jakamaan naurua ystävien ja perheen kanssa ja pitävät hauskaa.

  Missä on pelottava talo Delhissä?

  Tämä pelottava kummitettu talo on sisäpaikka Rajouri Gardenissa, New Delhi.Se sijaitsee West Gate Mallissa.Ja se on hauska paikka olla.Heikko valaistus ja surulliset rekvisiitta antavat pelottavia yllätyksiä vierailijoille.

  Tehtävää pelottavassa talossa

  1. Nauti kävelystä viidakon läpi- Haunted House tarjoaa hauskan ja jännittävän matkan viidakon läpi pimeässä.Luurankoja ja pelottavia puolipäällysteiden lukuja ilmestyvät liikkuessa.Muut pelottavat robottivaatimukset, joita pelottavat huudot tukevat, saavat sydämesi rodusta, kun matka kulkee käämityspolkujen ja tunnelien läpi.Se voi olla viihdyttävä matka koko perheelle.

  2. Tarkastellaan 7 D-näyttämystä-Ohja upeasta matkasta, tämä pelottava talo Delhi X-Riderissä tarjoaa 7D-seikkailuelokuvan.Se on 7D -show, josta voit nauttia perheen ja ystävien kanssa.

  3. Mene labyrintin läpi- Kauhu -sokkelo on myös osa tätä pelottavaa taloa.Hälyttäviä ääniä pelaaminen ja pelottavat rekvisiitta ilmestyvät kävellessäsi Dark Back Streetin läpi ja yrität löytää tietäsi.

  4. Välipalat astiaan- Tämä pelottava talo sijaitsee West Gate Mall Rajouri -puutarhassa, ja voit viettää aikaa maistamaan astiassa saatavilla olevia välipaloja.Löydät erilaisia ​​ravintoloita ja virvokkeita, jotka tarjoavat erilaisia ​​ruokia.Ostoskeskuksessa on myös hyvämaineisten ruokaketjujen avauspaikkoja.Ja voit viettää jopa aikaa pubeihin ja salonkeihin siellä.

  5. Rentouttava elokuva -aika- Kauppakeskuksessa on myös elokuvateatteri, jossa voit nauttia elokuvasta ryhmäsi kanssa.

  Pelottavat talon ajat ja pääsymaksut

  Tämä West Gate -kauppakeskuksen pelottava talo on avoinna joka päivä klo 10.00–21.00.Ja voit nauttia jännittävästä matkasta, käydä läpi kauhu -sokkeloa tai katsella 7D -ohjelmaa perheen ja ystävien kanssa.

  Kummitetun talon sisäänkäynti alkaa 120 INR: stä henkilöä kohti.Ryhmäalennukset ovat saatavilla täältä.

  Sitten yhdistelmälippu Haunted Houseen ja X-Rider 7D -seikkailuelokuvaan on saatavana 170 INR henkilöä kohti.Ja Haunted House, Horror Maze ja X-Rider 7D -näyttely maksaa 250 INR henkilöä kohden.

  Paras aika käydä Scary House Delhissä

  Scary House Delhi on sisätilojen viihde -areena ja voit käydä siinä milloin haluat.Delhissä käy kuitenkin parhaiten maaliskuun ja huhtikuun tai lokakuun ja marraskuun välisenä aikana.Suunnittele sitten matka sitten.

  Olisi myös parempi käydä pelottavassa talossa arkipäivinä välttääksesi matkaa tai odottaa matkaa.

  Paikat lähellä Scary Housea

  1.Birla Mandir-Myös nimellä Laxminarayan -temppeli, Birla Mandir on yksi Delhin suurimmista hindu temppeleistä.Se on omistettu lordi Vishnulle ja jumalatar Laxmille, ja sen suuruus Janmashtami- ja Diwali -festivaalien aikana lisäävät monipuolisia.Tämä temppeli on myös merkittävä turistikohde.Se koostuu monista uskonnollisista suihkulähteistä, pyhäkköistä ja veistoksista.Birla Mandir on kolmikerroksinen rakennus, joka on rakennettu Kota-kivellä, Nagara-tyyliin temppeliarkkitehtuurilla.Se on noin 10 km päässä pelottavasta talosta.

  2.Gurudwara Bungalow Sahib- Gurudwara Bangla Sahib on oletettu uskonnollinen paikka sikhien keskuudessa, 2 km: n päässä Birla Mandirista.Ja se tunnetaan myös arkkitehtonisesta ja kulttuurisesta merkityksestään.Rakennus on rakennettu klassiseen sikhien tyyliin, ja sillä on vaikutusta Mughal- ja Rajput -arkkitehtonisia tyylejä.Guruudwara on myös suosittu Langarin (ilmainen ruoka yhteiskunnalle) takia.Ja eri kulttuurien, kansallisuuksien ja rotujen ihmiset käyvät siellä ruoan vuoksi.

  3.Chandni Chowk- Chandi Chowk, noin 12 km: n päässä pelottavasta talosta, on Delhin vanhin ja vilkkain markkinat.Ja se on paratiisi ostajille ja ruoan ystäville.Kapeat kadut voivat tuntua hermojen kirjoittamisesta, mutta Chandni Chowkissa ostokset ovat hauskaa.Sillä on jotain tarjottavaa kaikille.Etsitkö joitain lisävarusteita tai tarvitset sitä irtotavarana, saat sen kohtuulliseen hintaan.Markkinat tunnetaan myös katuruokastaan.

  4.Jama Masjid-Jama Masjid on uskonnollinen pyhäkkö muslimille, joka sijaitsee Chandni Chowkin alueella.Se on yksi Intian suurimmista moskeijoista, mikä on myös suosittu vaikuttavan arkkitehtuurinsa suhteen.Rakennus on rakennettu punaisella hiekkakivillä ja marmorilla.Ja moskeijakompleksissa on myös kolme majesteettista porttia, neljä tornia ja kaksi minareettaa.Pihan keskellä sinulla on vesisäiliö käsien ja jalkojen pesemiseksi papujen edessä.Löydät myös kirjoituksia, joissa on yksityiskohtia moskeijan historiasta.

  5.Punainen linnoitus- Punainen linnoitus on toinen historiallinen merkitys Jama Masjidin lähellä.Se on rakennettu punaisella hiekkakivillä ja se on suosittu arkkitehtuuristaan.Pöydällä on monia rakennuksia, joissa on monimutkaisia ​​kaiverruksia, kukkakuvioita ja yksityiskohtaista arkkitehtuuria.Light and Sound -näyttelyt on myös järjestetty illalla, missä voit oppia Punaisen linnoituksen historiasta ja Intian Mughal -lautakunnasta.

  Kuinka päästä pelottavaan taloon Delhiin?

  Pelottava talo sijaitsee West Gate Mall -rakennuksessa Rajouri Gardenissa.Ja siihen pääsee helposti kaikista kaupungin osista.Se on noin.11 km: n päässä sekä New Delhin rautatieasemalta että kansainväliseltä lentokentältä.

  Ja tässä on erilaisia ​​vaihtoehtoja, jotta pääset pelottavaan House Rajouri -puutarhaan -

  Metro- Rajouri Garden Metro -asema on vain muutaman sadan metrin päässä Haunted House.Se on Delhi Metro Blue Line- ja Pink Line -vaihtoasema, ja sillä on yhteys useista Delhin paikoista.Asemalta voit kävellä etäisyyttä tai viedä auton tai e-riksaan tälle viihdesivustolle.

  Bussilla- Julkiset linja -autot ovat saatavana myös Rajouri Gardenille.Voit kävellä etäisyyden bussipysäkistä Scary Houseen tai viedä auton tai e-riksa.

  Taksilla/autolla- Voit myös saada taksin tai auton päästäksesi West Gate Mall -kauppaan ja ahdisti taloa suoraan.Niitä on saatavana koko kaupungissa.Rautatieasemalta tai lentokentältä kestää vähemmän kuin tunti tämän pelottavan talon saavuttamiseen.

  Voit myös tilata yksityisen taksinDelhin parhaat autovuokrausyrityksetVie sinut ahdistetulle taloon ja kaikille muilleTuristipaikat Delhissä.

  Tutustu Delhiin kuin koskaan ennen tilaamalla aDelhi -turperitmeidän kanssamme.PäälläDelhi Tourism, lomien laitos DNAVarmistamme, että saat parhaan lomamatkan, joka sinulla on koskaan ollut taskuystävällisillä hinnoilla.Jos haluat tietää enemmän, täytäOta meihin yhteyttämuoto.

  Etsi pelottava talo Delhi
  Scary House Delhi (osallistumismaksu, aika, kuvat ja sijainti) (2024)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Neely Ledner

  Last Updated:

  Views: 6589

  Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

  Reviews: 89% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Neely Ledner

  Birthday: 1998-06-09

  Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

  Phone: +2433516856029

  Job: Central Legal Facilitator

  Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

  Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.