Tehokas automaattinen koskettamaton autopesu vuodelle 2023 (2024)

1. Kosketusvapaat autopesut: Suorituskyky

Arvioitaessa koskettamattoman autopesun suorituskykyä on otettava huomioon useita tekijöitä.Ensinnäkin, koskettamattomat autopesut tarjoavat usein perusteellisemman puhtaamman kuin automatisoidut harjat ja märät matot vähentäen naarmujen ja vaurioiden potentiaalia.Toiseksi, ne ovat halvempi vaihtoehto kuin käsinpesu ja voivat johtaa huomattaviin ajan säästöihin.Kolmanneksi, ne ovat loistava vaihtoehto huoltopesuihin perusteellisen pensaiden välissä, ja ne vahingoittavat vähemmän todennäköistä ruumiinosat, antennit ja muut ulkonevat osat.

Toisaalta koskettamattomat autopesut voivat olla vähemmän tehokkaita puhdistuksessa kuin käsinpesu tai automatisoidut kitkapesut.Lisäksi koskettamattomissa autopesuissa käytetyt puhaltimet voivat suorittaa rajoitetun kuivauksen ja voi johtaa ylimääräiseen kosteuteen ovien ympärillä kylminä kuukausina.Käsinkuivat vaihtoehdot tuovat myös naarmuuntumismahdollisuudet.Lisäksi käytetyt aggressiiviset puhdistuskemikaalit voivat kuluttaa auton viimeistelyä ja olla haitallisia ympäristölle.Viimeiseksi, epätäydellinen kuivuminen voi luoda läpäisyn maaliin.

Tarkastelemalla näitä etuja ja haittoja voit tehdä koulutetun päätöksen parhaasta autopesuvaihtoehdoista tarpeitasi varten.

2. Kosketusvapaat autopesut: Hinta

Päättäessään koskettamattomasta autopesusta, hinta on tärkeä näkökohta.Lazrtek Car Washissa hinnat alkavat 10,00 dollarista automaattisesta kosketuspesustamme, mikä tekee meistä yhden alueen edullisimmista autopesuista.Jos etsit parasta koskettamatonta autopesua Lazrtek -Touchless Car -pesujärjestelmämme antaa sinulle parhaat tulokset vain 3,00 dollarin arvosta kemikaaleja pesua kohti.Tämä on paljon alhaisempi kustannus kuin liikenteen läpi kulkeva autopesu, ja saat samat tulokset vähemmän aikaa.

3. Kosketusvapaat autopesut: Koko

Kun valitset kosketusvapaata autopesua koon perusteella, on otettava huomioon muutama tärkeä tekijä. Yksi niistä on varmistaa, että autopesujärjestelmässä on riittävästi tilaa kosketusvapaalle järjestelmälle. Vaikka nämä järjestelmät ovat ohuita eivätkä vaadi paljon komponentteja, ne on silti asennettava tavalla, joka jättää tilaa liikkumiselle ja kytkennöille. Voi myös olla tarpeen muuttaa olemassa oleva järjestelmä, jos tilaa on rajoitetusti.

Toinen huomioitava tekijä on, kuinka paljon vettä koskettamattoman auton pesujärjestelmän käyttö käyttää.Vaikka jotkut uskovat, että nämä järjestelmät tuhlaavat enemmän vettä kuin perinteiset autopesut, näin ei oikeastaan ole.Kosketusvapaat autopesut käyttävät korkeapainevesiä ja erittäin tiivistettyjä tuotteita puhdistamaan ajoneuvon pinta tehokkaasti ilman fyysistä kosketusta.Tämä tarkoittaa, että autopesu pystyy silti aikaansaaamaan tehokkaan puhtaan tuhlaamatta liiallista määrää vettä.

Lopuksi asiakkaiden tulisi myös harkita, onko kosketusvapaa autopesu turvallista heidän ajoneuvonsa maalille.Huolimatta pesureiden ja harjojen puutteesta, koskettamattomat autopesut kykenevät silti poistamaan lian ja roskien tehokkaasti vahingoittamatta auton viimeistelyä.Pohjimmiltaan omistettu, myrkytön, biologisen hajoamisen, pH-neutraali kemialliset ja pesuaineseokset poistavat tarttuvan lian ja lian pintajännityksen, joten se putoaa helposti ajoneuvon pinnalta paineistetulla vedellä.Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat saada saman laadunpuhdistuksen kuin kitkaharjan pesut huolehtimatta naarmuista tai muista vaurioista, joita voi tapahtua perinteisillä autopesuilla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kun valitset koon perusteella koskettamattoman autopesun, asiakkaiden tulee harkita käytettävissä olevaa tilaa, käytetyn veden määrää ja heidän autonsa maalin turvallisuutta.Tarkastelemalla näitä tekijöitä asiakkaat voivat tehdä tietoisen päätöksen siitä, mikä autopesu on heille ja heidän ajoneuvonsa paras.

4. Kosketusvapaat autopesut: Ominaisuudet

Kun valitset koskettamattoman autopesun, on otettava huomioon monia ominaisuuksia.Kosketon autopesu ensisijainen etu on, että se on lempeä auton maalille ja auton ulkopuolelle, koska harjojen tai muiden puhdistustyökalujen kanssa ei ole kosketusta tai muihin puhdistustyökaluihin, jotka voivat raaputtaa tai vahingoittaa pintaa.Lisäksi koskettamattomat autopesut ovat nopeampia kuin perinteiset autopesut, mikä tekee niistä hyvän vaihtoehdon niille, jotka ovat lyhyissä ajoissa.

Lisäksi monet nykyaikaiset autopesut käyttävät vedenpainetta ja lämmitettyä vettä vahan viimeistelyjen ja epäpuhtauksien hajottamiseen auton pinnalla ja nostamaan tehokkaasti likaa ja likaa.Näissä pesissä on usein myös veden kierrätys- ja kierrätysjärjestelmiä ympäristöjätteen vähentämiseksi sekä veden saatavuuden saamiseksi pienillä alueilla, jotka ovat saattaneet unohtaa perinteisellä harjalla tai matolla.

Lopuksi, asiakkaat voivat olla erittäin houkuttelevia koskettamattomia autopesuja, jotka johtuvat siirtymisestä kohti tekniikkaa ja automaatiota, samoin kuin se, että he eivät vaadi fyysistä yhteyttä tai henkilökohtaista vuorovaikutusta.Siksi valittaessa koskettamaton autopesu, harkitse ominaisuuksia, kuten pesun lempeyttä, nopeutta, lämmitetyn veden käyttöä, veden kierrätys- ja kierrätysjärjestelmää sekä automaatiota ja kosketuksen puutetta.

5. Kosketusvapaat autopesut: helppokäyttöisyys

Auton pesuvaihtoehdon valinnassa yksi tärkeimmistä näkökohdista on helppokäyttöisyys.Perinteiset autopesut vaativat käsityötä ja voivat olla aikaa vieviä, kun taas koskettamattomat autopesut tarjoavat automatisoituja palveluita, jotka ovat nopeampia ja vaativat asiakkaiden ja laitteiden välistä yhteyttä.

Kosketusvapaat autopesut ovat saaneet suosiota siirtymisen vuoksi kohti tekniikkaa ja automaatiota sekä terveyspalvelujen tarvetta COVID-19-pandemian jälkeen.Automatisoidut autopesut antavat autopesuyrityksille toimia jatkuvasti työvoimapulasta riippumatta.Lisäksi nämä pesut ovat lempeitä automaalilla ja ovat nopeampia kuin perinteinen autopesu.

Kosketusvapaat autopesut hyödyntävät myös parempia saippuaominaisuuksia auttamaan lian ja lian nostamisessa.Jotkut järjestelmät sisältävät jopa veden kierrätyksen ja kierrätyksen ympäristön ponnisteluissa.Koska nämä pesut käyttävät vedenpainetta, ne voivat saavuttaa ajoneuvosi jokaisen nurkan ja kallon varmistaen, että se on puhdistettu perusteellisesti.

Kaiken kaikkiaan koskettamattomat autopesut tarjoavat kätevän ja tehokkaan tavan pitää autosi puhtaana.Vaikka perinteiset autopesut ovat edelleen suosittuja, koskettamattomat autopesut ovat yhä enemmän menossa vaihtoehtona niiden helppokäyttöisyyden ja tehokkuuden vuoksi.

6. Kosketusvapaat autopesut: Asiakaspalvelu

Arvioitaessa koskettamattoman autonpesun asiakaspalvelua on tärkeää harkita asiakkaille auton pesun mukavuutta ja turvallisuutta.Kosketusvapaat autopesut tarjoavat asiakkaille innovatiivisen tavan puhdistaa ajoneuvonsa joutumatta huolehtimaan fyysisestä kontaktista tai henkilökohtaisesta vuorovaikutuksesta.Ne ovat loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat välttää muiden asiakkaiden käyttämien laitteiden käsittelyä, ja ne tarjoavat myös automatisoidun järjestelmän aikaa ja resursseja.

Lisäksi on tärkeää harkita markkinoita päättäessään saada koskettamattoman järjestelmän autopesulle.Ota aikaa miettiä asiakaspohjasi toiveita ja tarpeita heidän ajoneuvojensa puhdistamiseen.Kysy itseltäsi, hyödyntävätkö he todennäköisesti koskettamatonta vaihtoehtoa vai haluavatko he mieluummin kitkapesujen voimaa.

Ottamalla nämä näkökohdat huomioon, voit varmistaa, että koskettamattoman auton pesun asiakaspalvelu vastaa heidän tarpeitaan ja tarjoaa turvallisen, puhtaan ja kätevän auton pesun kokemuksen.

7. Kosketusvapaat autopesut: pesun laatu

Kun tarkastellaan koskettamattoman autopesun laatua, on otettava huomioon useita tekijöitä.Ensinnäkin käytetyn tekniikan tulisi olla edistynyt ja automatisoitu, mikä mahdollistaa tehokkaamman kokemuksen.Toiseksi autopesun tulisi käyttää erityisiä pesuaineita ja korkeapaineisia suihkukoneita maalin suojaamiseen naarmuilta kovien harjojen käytön sijasta.Lisäksi koskettamattoman autopesun tulisi käyttää lämmitettyä vettä ajoneuvon pinnalta löytyvien vahapintaisten ja saastumien hajoamiseen.Viimeiseksi veden kierrätys- ja suodatusjärjestelmiä tulisi käyttää puhdasta vettä suodattamiseen ja uudelleenkäyttöön positiivisena yrityksenä ympäristöpyrkimyksissä.

8. Kosketusvapaat autopesut: Saavutettavuus

Päättäessään koskettamattomasta autopesusta on olemassa muutamia esteettömyysnäkökohtia, jotka on pidettävä mielessä.Kosketon autopesu ensisijainen etu on, että se on lempeä auton maalille ja ulkopuolelle, koska mahdollisesti hankaavien harjojen, työkalujen ja muiden puhdistusmateriaalien kanssa ei ole kosketusta.Tämä tekee siitä sopivan vaihtoehdon niille, jotka haluavat välttää mahdollisia naarmuuntumisia tai vaurioita autonsa viimeistelyyn.Lisäksi koskettamattomat autopesut ovat usein nopeampia kuin perinteiset autopesut, mikä tekee niistä loistava vaihtoehto niille, jotka ovat lyhyissä ajoissa.Lisäksi he käyttävät vedenpainetta, parempia saippuaominaisuuksia ja usein lämmitettyä vettä hajottaakseen ja nostamaan likaa ja likaa tehokkaammin.

Toisaalta perinteiset autopesut ovat usein edullisempia, ja ne voidaan tehdä harjilla ja puhdistusmateriaaleilla, jotka on suunniteltu tarjoamaan syvempi puhdas.Ne tarjoavat myös todennäköisemmin vahoja ja muita hoitoja, joita ei voida tehdä koskettamattomalla autopesulla.Lisäksi perinteiset autopesut ovat parempia veden säilyttämiselle, koska ne eivät vaadi samoja suuria suodatusjärjestelmiä veden kierrättämiseksi ja kierrättämiseksi.

Viime kädessä on tärkeää harkita sekä autopesutyyppien etuja että haittoja päätettäessä, mikä on sinulle paras.

9. Kosketon autopesut: siisteys

Koskettoman autopesun puhtaus osoittaa, että se on turvallinen ja kätevä vaihtoehto asiakkaille, jotka haluavat ylläpitää ajoneuvonsa ulkonäköä.Kosketusvapaat autopesut käyttävät korkeapaineisen veden ja erittäin tiivistettyjen tuotteiden voimaa puhdistaaksesi ajoneuvon pinnan ilman fyysistä kosketusta auton ja laitteiden välillä.

Tämä auttaa suojaamaan automaalia naarmuilta ja minimoimaan potentiaaliset vauriot löysien kehon osien, antennien ja muiden ulkonevien osien kanssa.Se säästää myös aikaa verrattuna DIY-käsinpesuun tai kaupalliseen käsinpesuun.Toisaalta koskettamattomat autopesut eivät puhdista niin ja käsinpesuja tai automatisoituja kitkapesuja, ja ne käyttävät aggressiivisia puhdistuskemikaaleja, jotka voivat kuluttaa auton viimeistelyä ja vahingoittaa ympäristöä.Epätäydellinen kuivuminen voi myös luoda läpäisyn auton maaliin.

10. Kosketusvapaat autopesut: Autonhoitotuotteet

Kun valitset koskettamattoman autonpesun, on olemassa tiettyjä autonhoitotuotteita, jotka sinun tulisi harkita.Näitä ovat korkeapainesuihkut, erikoistuneet kemikaalit ja pesuaineet sekä automatisoidut laitteet.Nämä tuotteet on suunniteltu erityisesti puhdistamaan autosi aiheuttamatta vaurioita.Lisäksi sinun tulisi etsiä autopesutuotteita, jotka ovat riittävän tehokkaita tuottamaan laadukkaita tuloksia koskettamattomalle järjestelmälle.Viimeiseksi, harkitse tuotteita, jotka rajoittavat kosketusta auton pintaan, kuten anturiohjattuihin laitteisiin, varmistaaksesi asiakkaille optimaalisen kokemuksen.

11. Kosketon autopesu: Jäännösten poistaminen

Kosketon autopesu tarjoaa ainutlaatuisen jäännöstyypin poistoa, koska se riippuu korkeapaineisen veden ja erittäin tiivistettyjen tuotteiden voimasta ajoneuvon pinnan puhdistamiseksi.Tämä prosessi räjäyttää lian ja lian veden ja pesuaineiden kanssa sen sijaan, että luottaisi fyysiseen kosketukseen, kuten hankaukseen, niin.Näissä järjestelmissä käytetty korkeapainevesi ja ilma nostavat likaa ja likaa ajoneuvon pinnalta jättäen puhtaan, loistavan viimeistelyn.Siksi monet ihmiset pitävät koskettamattomana autopesua turvallisempana vaihtoehtona kuin perinteiset autopesut, jotka käyttävät harjoja ja pesureita, jotka voivat vahingoittaa auton maalia ja vanteita.

12. Kosketusvapaat autopesut: UV Sun Protection

Kosketon autopesujen valitseminen voi olla hyödyllistä auton maalin suojaamiseksi naarmuilta ja muilta vaurioilta, samoin kuin tehokkaamman ja kustannustehokkaamman puhdistusratkaisun tarjoamisen.Toinen etu, että koskettamattoman autopesun käytöstä on UV -auringonsuojauksen käyttö.Nämä pesut käyttävät erikoistuneita pesuaineita, joilla on UV -suojaus, jotka auttavat suojaamaan auton viimeistelyä haalistumiselta UV -altistumisen vuoksi.Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos asut alueella, jolla on korkea UV -altistuminen, kuten autiomaa ilmasto.Ajan myötä tämä suoja auttaa ylläpitämään auton maalin eheyttä ja voi pidentää autosi maalityön käyttöikää.

13. Kosketus ei

Kosketon autopesu on eräänlainen automatisoitu autopesu, joka käyttää edistynyttä tekniikkaa auton pinnan puhdistamiseen ilman fyysistä kosketusta.Harjojen ja pesurien sijasta nämä järjestelmät käyttävät yhdistelmää korkeapaineisia vesisuihkuja ja erittäin tiivistettyjä pesuaineita ja puhdistusaineita lian ja lian nostamiseksi ajoneuvon pinnalta.Vesisuihkut ja pesuaineet ohjataan ajoneuvon ympärillä hienostuneiden anturien avulla varmistaakseen, että jokainen auton alue puhdistetaan perusteellisesti.

Puhdistusprosessi saadaan sitten päätökseen käyttämällä korkeapaineista ilmakuivaajaa jäljellä olevan veden ja lian puhaltamiseen.Tämä edistynyt tekniikan, vedenpaine- ja pesuaineiden yhdistelmä on avain koskettamattoman autopesun menestykseen, jolloin auto voidaan pestä nopeasti ja tehokkaasti ilman, että auton maalilla tai vanteilla on vaurioita.

14. Kosketusvapaat autopesut: Wash Bayn seinävaihtoehdot

Kun valitset koskettamattoman autopesun, yksi tärkeimmistä näkökohdista on seinätyyppi, jota käytetään Wash Baylle.Saatavana on useita vaihtoehtoja, jokaisella on omat edut ja haitat.

Yksi suosittu valinta koskettamattomille autopesuille on lahden verhot.Lahden verhot ovat tehokas tapa ylläpitää koskettamattoman pesun yksittäisiä järjestelmiä ja auttaa myös yritystäsi käsittelemään säänäkökohtia, varsinkin jos liiketoiminta on alueella, jolla on kylmempi ilmasto.Lahden verhot voidaan valmistaa useista materiaaleista, joten löydät asetukset parhaiten sopivat vaihtoehdot.

Toinen vaihtoehto Wash Bayn seinään on paikallaan oleva seinä, jossa on sisäänrakennettu suojapinnoite.Nämä seinät koostuvat tyypillisesti teräskehyksistä ja paneeleista, joissa on päällyste, joka estää metallin ruostumasta tai syöpistävän.Tämäntyyppinen seinä on loistava vaihtoehto alueille, joilla on äärimmäiset sääolosuhteet, koska se on suunniteltu kestämään pitkäaikainen altistuminen ankarille elementeille.

Lopuksi voit myös valita täysin suljetun Wash Bayn.Tämäntyyppinen seinä on täydellinen yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen yksityisempää ja turvallisempaa pesua.Täysin suljettu Wash Bay on valmistettu kiinteistä teräspaneeleista, ja siinä on ovi, joka voidaan avata tai sulkea asiakkaan tarpeista riippuen.

Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset Wash Bayn seinään koskettamattomalle autopesullesi, on tärkeää harkita asiakkaan tarpeita ja alueen ilmasto.Ottamalla nämä tekijät huomioon, voit varmistaa, että autopesu tarjoaa parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillesi.

15. Kosketusvapaat autopesut: Pesukonevaihtoehdot

Kun kyse on koskettamattomasta autopesusta, on useita vaihtoehtoja valita.Suosituin vaihtoehto on läpikulkujärjestelmä, joka ei vaadi fyysistä kosketusta auton pintaan.Tämä järjestelmä käyttää korkeapaineista vettä ja tiivistettyjä puhdistustuotteita auton pinnan puhdistamiseen.Lisäksi monet autopesuyritykset ovat alkaneet käyttää automatisoituja järjestelmiä työvoimapulan ja terveyspalvelujen kysynnän vuoksi.

Nämä järjestelmät, jotka käyttävät antureita ajoneuvon ympärillä olevien laitteiden ohjaamiseen, ovat yhä suositumpia, koska ne eivät vaadi käsityötä ja tarjoavat asiakkaille koskettamattoman vaihtoehdon.Muita vaihtoehtoja, kuten käden kuivia vaihtoehtoja, on saatavana, mutta ne voivat mahdollisesti ottaa käyttöön riskin raaputtaa auton viimeistelyä.Lopuksi, puhaltimia voidaan käyttää rajoitetun kuivauksen suorittamiseen, mutta asiakkaiden tulee olla varovaisia ovien ympärillä ylimääräisen kosteuden kanssa kylminä kuukausina.

16. Kosketusvapaat autopesut: Autonpuhdistustyökalut

Kun valitset koskettamattoman autopesun, tulee harkita seuraavia puhdistustyökaluja: korkeapaineisia vesisuihkuja, erittäin tiivistettyjä tuotteita, antureita ajoneuvon ympärillä olevien laitteiden ohjaamiseksi, erityiset pesuaineet, korkeapaineinen ilma, korkea pH ja matala pH-puhdistusliuokset,Automatisoidut robotit, nestemäinen vaha, rengasvaahto ja puhaltimet kuumaan, kuivaan ilmaan.Lisäksi jotkut koskettamattomat autopesut voivat tarjota käsinkuivauksen.Huomaa, että vaikka voimakkaita kemikaaleja voidaan käyttää kitkan puutteen korvaamiseen, ne eivät välttämättä riitä poistamaan caked-crudia kuten vika roiskeita, lintujen pudotuksia tai hienoa likaa ja vaativat vanhanaikaisia pesua.

17. Kosketusvapaat autopesut: Pesuaineet

Kun valitset koskettamattoman autopesun, on tärkeää harkita käytettyjä pesuaineita.Perinteiset autopesut luottavat harjoihin ja harjasiin lian ja roskien hankaus ajoneuvoista, kun taas koskettamattomat autopesut käyttävät korkeapaineisen veden ja erikoistuneiden pesuaineiden voimaa puhdistaakseen ajoneuvon pinnan.Erikoistuneet koskettamattomat autopesuaineet ja puhdistusaineet toimittavat syvemmän puhtaan ja jättävät upeaan kiiltoon.Näiden pesuaineiden on oltava erittäin tehokkaita toimittamaan sama puhdistustoiminta kuin kitkapesu.

Jotkut näistä kovista kemikaaleista eivät kuitenkaan ole kirkkaan lakan turvallisia pitkällä aikavälillä, ja siksi niitä tulee välttää. On tärkeää tutkia kosketusvapaassa autopesussa käytettävät pesuaineet ja valita sellainen, joka ei vahingoita autosi maalia tai kirkasta lakkaa. Turvallinen suositus on valita pesuaine, joka on suunniteltu erityisesti kosketusvapaaseen autopesuun. Tällainen pesuaine puhdistaa tehokkaasti autosi samalla kun se suojaa autosi kirkasta takkia.

18. Kosketusvapaat autopesut: puhdistusaineet

Kun harkitset koskettamatonta autopesua, on tärkeää ottaa huomioon prosessissa käytetyt puhdistusasiamiehet.Toisin kuin perinteinen autopesu, jossa hyödynnetään harjoja ja harjaksia, koskettamaton autopesujärjestelmä hyödyntää korkeapaineisia vesisuihkuja ja tiivistettyjä puhdistustuotteita lian nostamiseksi ajoneuvon maalista.Näiden siivousaineiden on oltava erittäin tehokkaita, jotta voidaan toimittaa sama puhdistustoiminta kuin kitkapesu.

Perinteiset autopesut käyttävät pesuaineita ja saippuat, jotka ovat yleensä pH -neutraaleja ja sisältävät pinta -aktiivisia aineita lian ja lian hajottamiseksi.Toisaalta koskettamattomat autopesut käyttävät tyypillisesti korkean ja matalan pH -puhdistusliuoksen yhdistelmää lian hajottamiseen ja kitkan puutteen muodostamiseen.Nämä korkean ja matalan pH -puhdistusratkaisut ovat usein tehokkaampia kuin perinteisissä autopesuissa käytetyt ja ne on suunniteltu erityisesti lian ja lian tehokkaaseen poistamiseksi koskettamattomassa ympäristössä.

Kun valitset koskettamattoman autopesun, on tärkeää harkita käytettäviä puhdistusasiamiehiä.Varmista, että tilaat oikeat tuotteet uudelle kosketukselle järjestelmällesi varmistaaksesi, että ajoneuvosi tulee syvä, perusteellinen puhdas.

19. Kosketusvapaat autopesut: Testitulokset

Kosketon autopesun teho voidaan määrittää tutkimalla pesussa käytettyjen kemikaalien testituloksia.Espanjalaisen autopesuvalmistajan Isobalin edustajan mukaan ammattimaisten autojen pesua ja yksityiskohtia koskevassa kauppaartikkelissa koskettamattomassa autopesulassa käytetyt kemikaalit tekevät kaiken kovan työn.Käytetyt kemikaalit on suunniteltu riittävän tehokkaiksi lian ja roskien poistamiseksi vahingoittamatta auton maalia tai vanteita.Lisäksi puhaltimien toimittamaa kuumaa, kuiva ilmavirtaa käytetään autojen kuivumiseen edelleen pesun jälkeen.

20. Kosketusvapaat autopesut: Asiakasarvostelut

Monet asiakkaat ovat yllättyneitä koskettamattomien autopesujen tehokkuudesta.Monet ovat havainneet, että ei-kontaktivaihtoehto on tehokkaampi ja nopeampi kuin perinteiset autopesut.Asiakkaat ovat myös arvostaneet sitä tosiasiaa, että koskettamattomat autopesut eivät vaadi fyysistä kosketusta auton pintaan, välttäen naarmujen riskin.

Seuraavassa on joitain asiakasarvosteluja koskettamattomista autopesuista:

”Olin vaikuttunut kokemuksestani koskettamattomassa autopesussa!Se oli nopeaa, helppoa, ja autoni näytti hyvältä.Suosittelen! "- John G.

”Olin epäröivä kokeilla aluksi koskettamatonta autopesua, mutta olen niin iloinen, että tein!Pesu oli perusteellinen ja hinta oli oikea.Autoni näyttää ja tuntuu puhtaalta ja kiiltävältä. ”- Lisa M.

”Kosketon autopesu oli täydellinen ratkaisu, koska minulla ei ole aikaa odottaa automaattista pesua.Se oli nopea ja tehokas, ja tulokset olivat fantastisia! ”- Matthew T.

The Powerful Automatic Touchless Car Wash for 2023 (1)

Tutustu LAZRTEK -AUTON VALMISTAMATTOMAT AUTON VASTUVAT LAITTEET JA TUOTTEIDEN

Lazrtekissä olemme johtava autopesujen toimittaja ja laitevalmistaja, jolla on yli neljä vuosikymmenen kokemusta.Meillä on yli tusina erittäin tiivistettyä tuotetta muuttaaksesi autopesuyrityksesi pesusta siivoukseen ja johtaen onnellisiin asiakkaisiin.

Jos haluat esitellä koskettamattoman pesujärjestelmän autopesuun, meillä on tuotteita, joita tarvitset mahtavien tulosten tuottamiseksi ja todella vaikuttamaan asiakkaillesi.Ymmärrämme auton pesuteollisuuden kysymykset ja luomme tuotteita, jotka erottavat yrityksesi kilpailusta.

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää?Ota meihin yhteyttätai soita meille osoitteessa(469) 536-8478ilmainen kuuleminen.

Tehokas automaattinen koskettamaton autopesu vuodelle 2023 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 5718

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.