Tre kontakter - mobil- og kundeservicenummer (2023)

Det er mange grunner til at du ønsker å komme i kontakt med Three, og det er like mange måter å komme i kontakt med deres ofte spesialiserte rådgivere på. Ring feil nummer eller send e-post til feil person, og du ber bare om å bli frustrert - du kan bli sendt rundt og få det til å virke som om Three ikke bryr seg om din egen skikk, til og med ignorert fullstendig.

Tre kontakter - mobil- og kundeservicenummer (1)

Vil du ha et bedre mobiltilbud?

Bli med Three mobile i dag og få god dekning til en god pris!

Enten du ikke er enTrekunde, men er interessert i å registrere deg, du er en eksisterende kunde med en forespørsel, eller du er kvalm av dem og ønsker å kansellere tjenesten - du finner nummeret eller kontaktinformasjonen du trenger på denne siden. Det er viktig å merke seg at vårt fokus vil være påTre bredbåndog ikke Three Mobile (lenke kommer snart), men vi skal prøve å være så tydelige som mulig for å unngå forvirring hele veien. La oss komme til det.

Tallene i denne delen vil være for team dedikert til salg - det være seg å kjøpe for første gang med Three eller oppgradere eller endre et nåværende produkt du har.

Nye kundehenvendelser

Vi starter med de som ennå ikke har begynt forholdet til Three. Enten du er interessert i en mobil- eller bredbåndsavtale med Three, er det et gratisnummer som er felles for alle henvendelser du kan ringe. Her er det:

Tre kontakter - mobil- og kundeservicenummer (2)

Tre salgshenvendelser kontakt
Sjekk med leverandøren din hvis du ikke vet hvor mye en samtale vil koste.
0800 033 8001
*Linene åpner 08.00-20.00 mandag til fredag; 9-18 lørdag og søndag

Et annet alternativ ville være å ganske enkelt bla gjennom Threes nettsted, bestemme deg for et produkt i butikken ogkjøpe på nettet. Hvis du trenger hjelp mens du surfer, har nettstedet en live chat-funksjon på hånden som kan koble deg til en agent raskt og enkelt - slik at du kan vente i ro og mak på svar (hvis du trenger det) i stedet for å henge rundt over telefonen. Tre sier at agentene er koblet sammen24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Tre kontakter - mobil- og kundeservicenummer (3)

Vil du ha et bedre mobiltilbud?

Bli med Three mobile i dag og få god dekning til en god pris!

Forespørsler om nye bedrifter

Hvis du ønsker å registrere bedriften din til Three Business-tjenester, er det et eget nummer du må ringe. Her er det:

Tre kontakter - mobil- og kundeservicenummer (4)

Tre Business Sales henvendelser kontakt
Sjekk med leverandøren din hvis du ikke vet hvor mye en samtale vil koste.
0800 033 8022
* Linjene åpner 09.00-20.00 mandag til lørdag; 10-20 på søndag

Du kan også gå direkte til nettsiden og bla gjennom avtaler på nettet, chatte med en agent via live chat-funksjonen, eller be om en tilbakeringing på et tidspunkt som passer deg ved å fylle ut Three Business sitt nettskjema.

Eksisterende kundehenvendelser

Hvis du allerede er Three-kunde, men ønsker å oppgradere, endre eller registrere deg for et helt nytt produkt med Three, har du kanskje blitt fristet til å ringe den ordinære salgsforespørselslinjen. Ikke nødvendig! Det erflere tallfor at disse henvendelsene skal spre ting litt mer ogsparer deg for å måtte vente for lenge. Her er numrene du trenger hvis du er registrert for mobilt bredbånd:

Eksisterende mobilt bredbånd kundehenvendelser
Fra en Three-telefon:500*
Fra en annen telefon:0333 338 1003**
Fra utlandet:+44 7782 333 500***

Dette nummeret er også det du skal ringe hvis du har enproblem med regningen dineller hvis du er dethar problemer med signal eller dekningder du er. Hvis du har en Three Mobile-konto, er tallene igjen annerledes. Her er numrene du kan ringe for dette:

Eksisterende mobilkundehenvendelser
Fra en Three-telefon:333*
Fra en annen telefon:0333 338 1001**
Fra utlandet:+44 7782 333 333***

*Gratis, med mindre du har et Essential-abonnement. Finn ut om gebyrer på Three-nettstedet. **Standardpris gjelder. Sjekk dette med leverandøren din. ***Standard roamingkostnad gjelder. Finn ut om internasjonale avgifter på Three-nettstedet.

Tre kontakter - mobil- og kundeservicenummer (5)

Vil du ha et bedre mobiltilbud?

Bli med Three mobile i dag og få god dekning til en god pris!

Denne mengden tall bør holde hver kanal relativt fri. Alle mobilkunder som fortsatt er forsiktige med å ringe, kan imidlertidse My3-appenfor å se om de er kvalifisert for en oppgradering iOppgraderinger og tilbud' panel og til og med chatte med en rådgiver der for å unngå ventetid. De kan også For mer informasjon om My3-appen, gå til vår Three Broadband-side, som inkluderer en dedikert del om Threes apper.

En gammeldags måte å oppgradere mobilavtalen påHvis du vil oppgradere mobilavtalen din, kan du også gjøre det på gammeldags måte ved å gå til din nærmeste Three Store!

Tre bredbånd kundebehandling

Hvis du allerede er Three Broadband-kunde og ønsker å kontakte dem om noe annet enn å kjøpe eller oppgradere, er det igjen et annet alternativ tilgjengelig for deg for å få spørsmålet ditt behandlet. Hjemme- eller mobilt bredbånd med Three som ønsker å gjøre det det eufemistisk kaller en "omsorgsforespørsel" - med andre ord enklage’ - kan gjøre det ved å ringe Threes bredbåndskundebehandlingsteam på nummeret som er oppført nedenfor:

Tre kontakter - mobil- og kundeservicenummer (6)

Tre Business Customer Care Team kontakt
Sjekk med leverandøren din hvis du ikke vet hvor mye en samtale vil koste.
0330 686 8000
*Linene åpner 08.00-22.00 mandag til søndag

Alternativt kan du også sende klagen din direkte til en agent via chat-funksjonen i My3-appen eller på Three-nettstedet og prøve å få den behandlet uten å ringe.

Tre kontakter - mobil- og kundeservicenummer (7)

Vil du ha et bedre mobiltilbud?

Bli med Three mobile i dag og få god dekning til en god pris!

Tre Business støtte

Tre Business-kunder har selvfølgelig en egen linje å ringe når de opplever problemer med kontoen eller tjenesten. Hvis du er en Three Business-kunde, her er tallene du trenger:

Tre Business Support-kontakt
Fra en Three-telefon:337*
Fra en annen telefon:0333 338 1030**
Fra utlandet:+44 7782 333 333***

*Gratis, med mindre du har et Essential-abonnement. Finn ut om gebyrer på Three-nettstedet. **Standardpris gjelder. Sjekk dette med leverandøren din. ***Standard roamingkostnad gjelder. Finn ut om internasjonale avgifter på Three-nettstedet.

Tre støttesenter

Hvis du har problemer med noe relatert til Three, kan det være at du ikke trenger å snakke med en agent i det hele tatt. Three-nettstedet inkluderer en omfattende støtteseksjon, som lar brukere skrive inn et eget spørsmål eller bla etter kategori for å se om deres spørsmål har blitt stilt og besvart før. Her er en liste over områdene som dekkes av Three Support:

 • Enhetsstøtte
 • SIM-støtte
 • Mobilt bredbånd
 • Oppgradering
 • Fakturering og kontrakter
 • Nettverk og dekning
 • Anrop, e-poster og meldinger
 • Betal mens du går
 • Roaming og internasjonal
 • Internett og apper
 • Kontakter tre
 • Kansellerer kontrakten din
 • Får mer godtgjørelse
 • Bytte leverandør

Så du har en følelse av hvor omfattende Three Supports nettverk av nyttige sider og artikler er. Mye av det er kun relevant forMobilkunder,Bredbåndkunder har absolutt steder å henvende seg til når de trenger hjelp. Her er noen av områdene som tas opp i disse delene som bør hindre bredbåndskunder fra å kaste bort en telefonsamtale:

 • En artikkel om bruk av nettbrett, dongler og mobilt WiFi i utlandet.
 • Artikler om å betale regningen din, forstå kontrakten og regningen din osv.
 • En artikkel om bruk av 3Connect for å komme på nett via My3-appen.
 • Enhetsstøtteartikler, slik at du kan få hjelp skreddersydd for din spesifikke enhet.

Selv om du ikke allerede er Three-kunde, kan Support-delen være nyttig for deg. Hvis du er interessert i mobilt bredbånd, men synes nettstedet er vanskelig å navigere, kan du klikke deg videre til Mobilt bredbånd-delen i Support, velge "Kom i gang"-panelet og bli omdirigert til delen "Planer, priser og tilbud".

For mer om hva Three’s Support Center kan gjøre for deg, gå ganske enkelt til Three UK-nettstedet og klikk på Support-fanen!

Pressehenvendelser

Hvis du er medlem av pressen og ønsker å komme i kontakt med Three, bør Media Center-nettstedet være ditt første stopp. Du kan kontakte kontoret i Maidenhead på telefon på07454 959 715eller på e-post på[e-postbeskyttet]Eventuelle spørsmål om fakta og tall trenger imidlertid ikke gå til en person - bare gå til nettstedet og du vil finne en enkelt utformet seksjon dedikert til nettopp dette.

Hvis ideen om å komme i kontakt med Three via mer tradisjonelle kanaler er uappetittlig, eller du har prøvd det og det bare ikke fungerer, bør du kanskje vurdere å prøve via sosiale mediekanaler. Offentlig synlighet av klager på sosiale medier har gjort det til et populært og effektivt alternativ for abonnenter de siste årene, og de flestestore tilbydereha et team dedikert utelukkende til respons på sosiale medier i løpet av arbeidsuken.

Three UK, på sin side, er til stede på tvers av de fleste sosiale mediekanaler. Facebook-siden viser imidlertid i skrivende stund en dags verdiubesvarte spørsmål og klagerpå tres vegg. Twitter-siden ser ut til å være langt mer aktiv, men er rettet mot å dele ut småprat i stedet for å løse kundespørsmål offentlig. Tre har imidlertidspesifikke sosiale mediekanalerfor å håndtere problemer kunder møter, så sørg for å bruke disse kanalenei stedet for generelle siderhvis du vil se problemet ditt.

Hvis du vil prøve å komme i kontakt med Three UK via sosiale medier, er et team tilgjengelig fra 08.00 til 09.00 i løpet av uken og 09.00 til 20.00 i helgene. Her er lenkene til sidene:

Tre kontakter - mobil- og kundeservicenummer (8)

Vil du ha et bedre mobiltilbud?

Bli med Three mobile i dag og få god dekning til en god pris!

FAQs

Hvem ejer 3 mobil? ›

3 er en del af 3 Group, som er repræsenteret i Italien, Østrig, England, Irland, HongKong, Indonesien og Sverige. 3 i Danmark er ejet af CK Hutchison Holdings Limited (60%) og Investor AB (40%).

Hvad koster et mobilabonnement hos 3? ›

Vi indretter vores mobilabonnementer efter dit behov, fordi vi syntes, at du kun skal betale for, hvad du bruger. Lige meget hvor meget du skal bruge, starter priserne fra 60 kr./md., og så er der kun 30 dages opsigelse. Med 3LikeHome kan du bruge din mobil i 73 lande - uden det koster ekstra.

Er 3 mobil godt? ›

Perfekt dækning alle de steder jeg har haft brug for det, også langt ude i skoven i Sverige på min ødegård. Jeg er generalt tilfreds med 3, jeg har prøvet mange andre mobil selvskaber. 3 har fremragende kundeservice og god dækning. 4G kunne være hurtigere og dække bedre uden for større byer..

Er 3 et godt selskab? ›

5G dækning

TDC dækker stort set hele landet med 5G. 3 har den næstbedste dækning af 5G, men er også det selskab, hvor Teknologisk Institut har målt, at 5G telefonen går på 3G flest steder, hvis den ikke kan finde et 5G eller 4G netværk.

Hvad hed 3 mobil før? ›

Hi3G Denmark ApS, almindeligvis kendt som 3 Danmark (Three Danmark), i Danmark er et dansk teleselskab, som ejes af CK Hutchison Holdings (60%), og svenske Investor AB (40%).

Hvem er det største teleselskab i Danmark? ›

TDC Group er det største teleselskab i Danmark, og det omfatter blandt andet brands som Telmore, YouSee, Essy og Fullrate. Telia er den næststørste udbyder af mobiltelefoni og bredbåndstjenester i Danmark og er også til stede i Norden og Baltikum.

Er det billigere at købe mobil med abonnement? ›

Mobil med abonnement kan være meget billigere end mobil uden abonnement. Teleselskabernes rabatter på telefoner ved samtidig binding til et bestemt abonnement er ofte så store, at det godt kan betale sig at tjekke om de tilknyttede abonnementer også passer til dit faktiske mobilforbrug.

Hvad er det billigste mobilabonnement? ›

Markedets billigste mobilabonnement

Det billigste mobilabonnement med fri tale i hele EU er hos Duka. dukaTALE er også bedst i test på mobilabonnement.dk og du får det til kun 99 kr./md. Skal du bruge billige mobilabonnementer til hele familien, kan du få dukaTALE Mini til de små for kun 59 kr./md.

Hvordan opsiger jeg mit 3 abonnement? ›

Er du privatkunde, kan du ringe til os på 70 313 313. Er du erhvervskunde, så kan du ringe til os på 70 313 000. Du er også velkommen til at skrive til os - så sørger vi for at vende tilbage hurtigt med svar på dine spørgsmål.

Hvilken telefon anbefaler Ældre Sagen? ›

Det mest velkendte mærke inden for seniortelefoner er Doro, som ligeledes har været på markedet i mange år. Doro anbefales ligeledes af Ældresagen og det er ikke uden grund. Doro har produceret en række gamle kendinge, men har for nyligt taget et skridt ud af deres komfortzone.

Hvilken telefon anbefales til ældre? ›

De bedste smartphones til ældre
 • #1 Samsung Galaxy S10e. ...
 • #2 LG V30. ...
 • #3 Huawei P30. ...
 • #4 Motorola One Vision. ...
 • #5 Nokia 7.1. ...
 • Antennekvalitet: God antennekvalitet gør, at mobilen forbliver forbundet til mobilnettet, selvom der er dårlig dækning.
Dec 30, 2019

Hvor dækker 3 mobil i udlandet? ›

Teleselskabet 3

3LikeHome er 3's roamingtjeneste, der giver adgang til at bruge mobilen i 72 lande, uden det koster ekstra. Det inkluderer blandt andet EU, USA, Australien, Canada, Hongkong, Indonesien, Israel, Kanariske øer, New Zealand, Rusland, Sri Lanka, Sydkorea, Taiwan og Ukraine.

Hvilket netværk kører 3 mobil på? ›

3 var de første i Danmark til at udrulle 3G netværk, hvilket de lancerede allerede i 2003. 3 var desuden de første på det danske telemarked til at tilbyde et abonnement med fri tale. 3 Mobil er en af de tre mobiludbydere, der i Danmark opbygger mobilnettet. De andre to udbydere er TDC og Telia / Telenor.

Hvilket netværk bruger 3 mobil? ›

Udover Telia og Telenor har også TDC og 3 deres egne netværk. Dog bruger 3 TDC's 2G-master og har altså kun 3G- og 4G-master selv. Der er stor lokal forskel på dækningen ved de enkelte netværk.

Hvem har den bedste mobildækning i Danmark? ›

For 8. år i træk kan I med TDC Erhverv komme på Danmarks bedste mobilnet fra TDC NET. I får Danmarks bedste 5G-oplevelse med 99% dækning, markant hurtigere upload og download og bedre mobil opkobling til Teams-møder.

Hvilke selskaber ejer 3? ›

3 er det mindste af de fire danske moderteleselskaber, og det ejer da også kun to yderligere teleselskaber. Det ene teleselskab er OiSTER, der tilsvarende Telias Call Me og Telenors CBB Mobil og 3's satsning på discountmarkedet inden for mobiltelefoni. Derudover har 3 for nylig også startet mobilselskabet Zenji.

Hvem ejer TDC Group? ›

Ejerkredsen består af den australske kapitalfond Macquarie, der ejer 50 procent af TDC. Derudover tæller aktionærerne de danske pensionsselskaber ATP, PFA og PKA, som hver ejer 16,7 procent af koncernen. TDC Group leverede for de første tre kvartaler af 2022 en omsætning på knap 12 milliarder kroner.

Hvem ejer mobilselskaberne? ›

I Danmark er der i dag tre mobilnetværk, som ejes af de fire største mobilselskaber, Telenor, 3, TDC og Telia.

Hvem samarbejder 3 med? ›

3's netværk bruges af Zenji og Oister. Telia/Telenors netværk bliver brugt af Call me, Mit tele, Bibob, CBB Mobil og OK Mobil. Det er altså tydeligt, at det er de store selskaber, som sidder på rigtig meget magt i den danske mobilbranche.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated: 30/01/2024

Views: 6327

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.